Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile trwa stosunek seksualny?

Polecane posty

Gość gość

Ile to trwa? Tzn chodzi mi od momentu jak się zaczniemy rozbierać do momentu jak mój chłopak będzie miał wytrysk? I jeszcze mam pytanie, bo on tego jeszcze też nie robił, czy będziemy wiedzieć wszystko co i jak? Bo ja to kompletnie nie wiem ale on mimo, że jeszcze tego nie robił to jakoś tak instynktownie to zrobi tak żeby nam wyszło?

Gość gość
Nie wiem ile będziecie się rozbierać, ale jeśli jeszcze tego nie robił i nie ogląda cię nago to zaraz po włożeniu wytryśnie. Chyba nie będziesz mieć orgazmu po kilkunastu sekundach.

Gość gość
Już ci odpowiadam gimnazjalistko. Średnio stosunek trwa 5 min. Jednak jeśli jesteś dziewicą, to pewnie włoży i od razu tryśnie, przy okazji przebijając ci blone. Więc ok 1 min + czas na rozebranie się...

Gość gość
To oczywiste że pierwsze włożenie to momentalne zsikanie po sekundach. Jak będzie wcześniej mocno podniecony to nie będzie minuty.

Gość gość
No i to jest nieprawda, mój pierwszy raz trwał ponad pół godziny

Gość gość
od 4 do 8 minut

Gość gość
w filmach trwa ok 15-20 minut więc czemu w realu tylko 5 min?

Gość gość
Nie zawsze przy pierwszym razie jest szybki wytrysk. Czasami stres robi swoje i wszystko trwa dłużej. Ja "szybkim numerkiem" nazywam seks trwający ok 10 minut, ale wtedy jest mało rozbierania, tylko najczęściej lekkie zsunięcie spodni i odsunięcie na bok majtek. Najlepiej jak mam spódniczkę, bo wtedy jest jeszcze łatwiej ;). Normalny seks to przeważnie 20 minut do pół godziny licząc od pierwszego dotknięcia do szczęśliwego finału ;). Jeżeli macie po 15/16 lat i faktycznie jesteście zupełnie zieloni w tych sprawach, to będzie trwało krótko, ale będziecie tym bardzo zafascynowani. Tylko pamiętajcie o zabezpieczeniu. Prezerwatywa to mus.

Gość gość
Przynjmniej 1,5 do 2 godzin...ale to juz wyzsza szkola jazdy.

Gość gość
Mysle,że skoto to jego pierwszy stosunek to nie bedzie dlugo trwał . mysle,że dluzej niz 8 minut nie wytrzyma :) z czasem bedzie dłużej mysle,że godzine i wiecej ;)

Gość gość
Według badań sam stosunek trwa średnio około 3 minut, ale gra wstępna może trwać godzinami. Średnio z grą wstępną jest to około 20-30 minut na jeden raz.

Gość gość
w filmach trwa ok 15-20 minut więc czemu w realu tylko 5 min x W filmach niektórzy policjanci czy żołnierze są niezniszczalni, dlatego to są tylko filmy.

Gość gość
O ile wogole facet podoła