Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jaki macie naprawdę celulit?

Polecane posty

Gość gość

Podobno 98 procent kobiet ma cellulit. Można więc argumentować, że problemu nie ma, bo przecież każda kobieta ma cellulit i koniec. Ale prawda jest taka, że może i sporo kobiet ma cellulit ale w bardzo małym, wręcz niewidocznym stopniu. Poza tym inaczej jest u kobiet w różnym wieku. Dlatego proszę powiedzcie, jak częsty jest cellulit takiego stopnia jak na poniższym zdjęciu u dziewczyn w wieku 23-25 lat? W obu linkach mam na myśli tylko zdjęcie po lewej stronie https://img.youtube.com/vi/nmCERYIFgAw/0.jpg https://i.ytimg.com/vi/IkywPqRLRKI/hqdefault.jpg

Gość gość
Która z was ma mniejszy cellulit, która taki sam a która większy i w jakim jesteście wieku?

Gość gość

Gość gość
Te zdjęcia są robione w różnym świetle i po retuszu. Cellulit często "wychodzi" w przymierzalniach sklepowych. Jest tam specyficzne ostre światło oraz w ostrym słońcu, normalnie go nie widać. Mają go niemowlaki, często to wina hormonów żeńskich, choć nie tylko, znam chłopca, grubszego i on ma cellulit nawet na łydkach. Tłuszcz produkuje estrogen. Im figura bardziej kobieca, tym więcej tego hormonu i wtedy cellulit gotowy.

Gość gość
Cellulit ktory mam na mysli wyglada tak jak na tych zdjeciach caly czas-w domu, w lazience, przy swietle sztucznym w nocy i przy swietle naturalnym w dzien Jak czesty jest takiej intensywnosci cellulit, widoczny caly czas, u 23-25 latek w Polsce?

Gość rhys
Jestem szczuplejsza od dziewczyny na zdjęciu, mam większy cellulit. I to sporo.

Gość gość
Do rhys Ile masz lat?

Gość gość
Do rhys Wazylas kiedys wiecej ale schudlas?

Gość rhys
26 mam. Tak, ważyłam, ale jak miałam 13 lat. Mam normalnie napiętą skórę, ale co z tego, jak napnę mięśnie i cellulit jak u słonia.

Gość gość
Oligo.DX to jeden z najbardziej innowacyjnych kosmetyków antycellulitowych. Regularnie stosowany działa nawet bez masażu. Oligo.DX to najlepsza odpowiedź na problemy kobiet borykających się z uporczywie nawracającąpomarańczową skórką. http://nplink.net/qsap63H5

Gość gość
Wali mnie w 100% jaki mam celulit i czy w ogóle go mam. Są ciekawsze zajęcia niż oglądanie własnej doopy.

Gość gość
Mam 26 lat, 3letnia córkę i cellulit jest mi obcy. Bo się ćwiczy a nie siedzi na kanapie je co popadnie i płacz och jaki mam cellulit.

Gość gość
Nienawidziłam swojego cellulitu, dopiero w Klinice Dr Legrand mogłam się go skutecznie pozbyć. Dzięki VelaShape III, moje ciało znów jest jędrne i gładkie, w końcu z dumą prezentuje swoje nogi w krótkich szortach. Dzięki VelaShape III pozbyłam się cellulitu i straciłam 8 centymetrów w obwodzie moich nóg. Jestem zachwycona.