Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moje urodziny

Polecane posty

Gość gość

Ciekawa jestem waszej opinii. Bo mi smtno i nie wiem... Może to że mną jest coś nie Tak? Otóż miałam dzisiaj urodziny. Mieszkam ze swoim facetem już e 3 lata i miałam nadzieję na jakis gest z jego strony. Wszystko skoncyczlo się na tym że wczoraj koło 1 powiedział "wszystkiego najlepszego". Dzisiaj pojechaliśmy do galerii... jedyne co go obchodziło to... patelnie. Jadac on nawet nie chcial przy mnie byc w tramwaju. Zajął sobie miejsce obok jakiejs baby i jechal caly czas osobno... w samej galerii chciał znaleźć patelnie do domu, później przejrzeć sobie ciuchy i koniec. Zaproponowałam zeby może iść na jakąś urodzinową kolację, Że może by mnie zaprosił. On był zmieszany w końcu go przekonałam zeby isc w moje ulubuone miejsce. On oczywiście ponarzekal że kolejki że on musi w nich stać i że on to by wolał zamówić do domu. Poszliśmy w końcu na te kolację, po czym poszliśmy do domu. Powiedziałam że mi jest przykro że nic nie zaplanowal nawet żadnego tortu że w sumie tak zupełnie na odwal się a on mi na to że skoro mu nie powiedziałam że mam zamiar jakoś obchodzić swoje urodziny to co się dziwię:( Nie wiem już sama jak mam na to patrzec

Gość gość
Skończyło się oczywiście tak że to on się jeszcze obraził na mnie za to że niewiadomo czego oczekuje

Gość gość
zmień faceta albo przestań obchodzić urodziny bo już stara baba z ciebie

Gość gość
Ustalcie co jest dla was ważne w tym dniu, na przyszłość...