Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Duzy biust w ciazy, czy zmaleje po...

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 20 tc i z rozmiaru b mam teraz f, boję się ze jeszcze urośnie :( czy po porodzie i karmieniu biust wraca do swojego rozmiaru? I jak dbać by nie stracił jedrnosci?

Gość gość
wraca so swojego rozmiaru a nawet może się troszkę zmniejszyć np. jedna może być mniejsza od drugiej

Gość gość
Wraca do swojego rozmiaru i staje się taki "pusty". Tu pewnie i tak większość powie, że cycki, brzuch i cipke po ciąży mają lepsze niż przed. Cycki jak stały tak stoją. To bujda.

Gość gość
Ja przed ciąża miałam 70b. W ciąży 70d a jak karmiłam 70e. Biust wrócił do 70b ale nue jest jyz taki jędrny. Ale tragedii tez nue ma

Gość gość
po ciąży ciało się zmienia i nie myśl o tym ,figura nie jest najwazniejsza , a biust no cóż służy do karmienia po ciaży wiec dziecko ci wyciągnie piersi i liczy się chyba to najbardziej-zdrowie dziecka a nie kształt biustu

Gość gość
Właśnie mi zależy by wrócić do starego rozmiaru w tym mi nie komfortowo

Gość gość
na pewno wrócisz albo będzie jeszcze mniejszy niż przed ciazą ,mogą być też rozstępy jak skóra mocno się rozciągnie nawet kremy nie pomogą

Gość gość
dziewczyny jak to jest? czy jesli w ciazy rozmiar piersi sie powieksza to pozniej jest duzo pokarmu? czy tak jest zawsze? mi w ciazy piersi sie nie powiekszyly, wogole nie zanosilo sie na laktacje, po porodzie pokarm mialam ale malo, dzis jestem 6 tygodni po porodzie i odciagam pokarm laktatorem od porodu, mojego pokarmu nie jest duzo, od poczatku musze dokarmiac corke mlekiem mm, mysle ze gdyby mi sie piersi powiekszyly w ciazy to pewnie pokarmu byloby wiecej co o tym myslicie?

Gość gość
Nie ma chyba znaczenia. Miałam b, w ciąży powiększyły mi się do C. Karmiłam bezproblemowo ponad dwa lata. Teraz mam małe B hehe, trochę zwisły ale bez dramatu.

Gość gość
B i F to nie rozmiar - sama litera bez obwodu nic nie znaczy, a obwód zmienia się w ciąży też;

Gość gość
chyba nie ma reguły... ja przed ciążą miałam niewielki biust 65F, w trakcie ciąży przybyły tylko niecałe dwie miski i potem jedna po porodzie, a rok po skończeniu karmienai mam miseczkę więcej niż wyjściowo i mi to nie przeszkadza, bo piersi dalej mocno przeciętne...