Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ktora zdrada bylaby dla was gorsza emocjonalna czy fizyczna

Polecane posty

Gość gość

Co byloby wam trudniej przelknac (przy zalozeniu, ze macie dziecko z ta osoba): - pisanie z kolezanka, ze zona go nie rozumie, ze mysli o rozwodzie i ze tylko z ta piszaca kolezanka jest szczesliwy (ale w tym przypadku nie doszlo do zdrady fizycznej, przynajmniej jeszcze), badz - zdrada fizyczna, jednak jednorazowy wysok z osoba na ktorej waszemu partnerowi(/mezowi/ojcowi waszego dziecka )nie zalezy. Ktora zdrade byloy wam trudniej wybaczyc?

Gość gość
Emocjonalną.

Gość gość
Emocjonalną .

Gość gość
emocjonalna

Gość gość
zdrada to zdrada. Nieważne czy emocjonalna czy fizyczna. Bo jak potem zaufać takiej osobie powtórnie? Ciągłe obawy, sprawdzanie, śledzenie.. Zdrada to jedna z najgorszych rzeczy jaką można zrobić drugiemu człowiekowi. Bo już nigdy nie będzie tak, jak wcześniej

Gość gość
Emocjonalna sam sex dla faceta to rzecz instrumentalna.

Gość gość
Instrumentalna tzn?

Gość gość
10.46 śmieszne takie tłumaczenie

Gość gość
to znaczy bez uczuc,spuscic z krzyza i tyle.

Gość gość
Skad to p********ie o jakichś zdradach emocjonalnych? Nie ma seksu, to nie ma zdrady. Pisze to kobieta.

Gość gość
Każda zdrada jest przykra i cieżko o niej zapomnieć. Mój maz pisał z koleżanka z pracy. Żalił sie jej na mnie itp. Czy doszło do czegoś więcej nie wiem. To było ponad pół roku temu a ja wciąż nue mogę zapomnieć tego. Przepraszał itd ale ja jyz nie umiem zaufać. Ciagle to do mnie wraca. Pewnie gdyby nie dzieci to dałabym sobie z nim spokój bo nie umiem jyz żyć spokojnie jak kiedyś.

Gość gość
Rozmawiać to można z każdym i ze wszystkim, a dopóki nie zostanie przekroczona pewna granica fizyczna to zdrady DLA MNIE nie ma. Nie sądzę, ze by mnie bolały jakieś pogaduszki meza z kolezanka, no bez jaj :D

Gość gość
Emocjonalna. Takie zauroczenie potrafi zrujnować związek szybciej i boleśniej niż jednorazowy sex który najczęściej i tak nie wychodzi.

Gość gość
Ale to nie były jakieś pogaduszki. On dzwonił do niej codziennie po kilka razy klamal mi w twarz. Opowiadał o naszym życiu intymnym. Nie wiem jak Tobie ale mi takie coś nie odpowiada. Tym bardziej ze widać było z smso ze on ja podrywał.

Gość gość
fizyczna

Gość gość
Emocjonalna. Faceci oddzielaja sex od milosci, inaczej niz my :)

Gość gość
Nie powinnaś mu tego wybaczać. Jak nie z ta to zacznie za jakiś czas pisać z inną. Są takie szmaciska które lepią się bez wstydu do żonatych. Jak dzieci podrosna to odejdź i poszukaj innego. Nie czekaj aż on ciebie pierwszy zostawi. Takiej świni nie można ufać.

Gość gość
Każda zdrada jest zdradą i nie ma żadnej filozofii... Żadnej bym nie wybaczyła,bo jestem niezależną kobietą