Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skompromitowany

Prawiczek w pracy

Polecane posty

Gość skompromitowany

>prawiczek 26 lat >w calej karierze pracuj tylko z pol roku u janusza stojąc przy taśmie >pan janusz wypierdala cie bo jestes malo komunikatywny z zespolem >tbw w stare kurwy ktore mnie podpierdalaly xD >miej odlozone 4k i siedz w domu juz prawie rok na coli i kwasnych robaczkach z biedry >starzy stawiaja ultimatum, że jak nie pojde do roboty to wypierdalaja mnie z chaty i tatuś już mi hehe zalatwil 'u kolegi' co jest kierownikiem na magazynie. >tatełe zawozi cie pod magazyn a tam 6 chlopakow z fajkami pod jakaś zardzewiała budą >"no hehe anon przywitaj sie z nowymi kolegami chrum oni cie tu nauczą wszystkiego synek co nie chłopcy?" >"No hehe Panie Januszu my tu z syna zrobimy chłopa raz dwa hyhy" >goście śmiechają gaszą pety i wlażą do srodka a my za nimi >w kanciapie mój stary jak mnie robił tlumaczy koledze jaki ze mnie debil w sensie "dobry chlopak tylko nie nauczony robic" xD >chrum janusz za dwa tygodnie to chlopak bedzie widlakiem na 5 regal szklanki stawial >mija dwa tygodnie i jezdzisz głownie paleciakiem seby lekko z ciebie smiechaja, ale tlumacza ci troche jak jezdzic widlakiem jak sie juz nauczysz to pan janusz ma oplacic ci kurs >przychodzą nocki >'Krzysiek idziesz na jadalnie kawe opierdolic"? >koledzy daja mi kawe a ja zagryzam do tego kanapką od mame :3 >nagle czujesz sie jak mlody bóg ryj ci sie nie zamyka koledzy wszyscy scieszeni >"hehe młody my tu troche bialego ci dosypali tu tak sie nocki robi u nas mowie ci bedzie beka xD" >do rana scigaj sie z sebami widlakiem, smiej sie, zrób tyle co robisz w caly dzien w dwie godziny i czuj tak wysmienicie, że nie chciej wracac do domu >nocki do konca tygodnia w dobrym nastroju baw sie z sebami jak nie spierdolina po raz pierwszy w zyciu

Gość skompromitowany
>kolejne nocki przychodzą >no młody białe to jednak jest scierwo dalismy ci tak sprobowac, bo chcemy z ciebie dobrego chlopaka zrobic, ale zeby byc dobrym chlopakiem to musisz z nami ziolka zajarac xD >przypomnij tematy na kafeterii i tam tak samo mowili >zaciagasz sie 2 razy tym gownem >w glowie rozpierdol nie do ogarniecia >wszyscy kolesie wygladaja ci na agresywne małpy i ze ty tez jestes taką najsłabszą małpą w tym stadzie >"no hehe młody dawaj na widlaka ty tu do rana ogarniasz a my idziemy do szatni na browarka xD" >dostan ataku paniki, bo boisz sie postawic nawet krok do przodu a masz tu do rana jezdzic widlakiem rece i nogi sie trzesą przejebanie >"kurwa sluchaj lamusie masz tu siedziec i ogarniac, a jak komus o tym powiesz to ci ryj rozpierdolimy elo" >koledzy wzieli browary i poszli gadac z dziewczynami >w glowie coraz wiekszy roz****l nigdy w zyciu sie tak nie bój serce jakby ci mialo wyskoczyc >panicznie bój sie, że ktos zobaczy cie w takim stanie i wezwa policje >zgaś światlo i schowaj sie jak zwierze za paletami >czekaj az ci to zejdzie 5 minut trwa jak jebane 20 godzin caly czas wydaje ci sie, ze za toba jest piramidoglowy z silent hilla >po pół godziny które trwalo jak pol dnia nagle ktos swieci swiatlo >"k***a gdzie on jest?" "s******yn uciekl j****y pedal?" >strachnij ze sie pogniewaja na ciebie i zbiją wyjdz zza palety >z sebkami 3 wulgarne karyny smiechaja na twój widok szczegolnie karyna alfa i pyta sebów "to ten?" >"He he ten no, sram psa jak sra. młody mamy tu taką kolezanke dla ciebie fajna bardzo zostawimy was razem bedziemy za godzine" >dostan ataku paniki bo 8/10 mała szara myszka o jakiej marzyles zawsze >rozplacz sie, że nie ogarniasz nic i błagaj kolegów żeby zostali bo musisz jechac na pogotowie >wszystkie seby i karyny w smiech >dochodzi do ciebie ze całe zycie zyles w iluzji pod kloszem, że nic ci nie grozi a tak naprawde to jestes zywym gownem i samcem omega jak w stadzie szympansow i te karyny tak samo jak szympanice na animal planet wyczuła smiecia i czują obrzydzenie do ciebie >koledzy nagle 'hehe młody nie ryj sobie bani my tylko takie zarty robimy nie wiedzielismy, ze sie przejmiesz tak dobre ziolko co nie? xD" >mówisz, ze hehe dobre tylko mocne >"HEHE TO SUPER BO MAMY WIECEJ I TERAZ Z KARYNAMI ZAJARAMY ANDZELIKA MOWILA ZE SIE JEJ PODOBASZ TO MUSICIE TYM BARDZIEJ ZAJARAC RAZEM" >kolejny atak paniki ze wiecej nie chcesz, ze zle sie czujesz, że jest naprawde bardzo fajnie ale nie mozesz >POLICJANT JEBANY SIE ZNALAZL JARAJ TO CWELU ALBO LIZ C***E ANDZELICE >wszystkie dziewczyny łacznie z moja szarą myszką w śmiech i tak do rana A na kafeterii pisali, że ziólko takie dobre i leczy raka i fajnie bedzie.