Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak depilacji u kobiet

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie? Ja kocham być naturalna i depilacja to dla mnie udręka. Gdy wydepiluję pachy zauważyłam, że bardzo szybko się pocę i brzydko śmierdzę. A gdy mam włoski to jest ok. W miejscach intymnych po depilacji wrastają mi włoski i mam podrażnioną skórę. Używałam różnych metod depilacji i różnych specyfików, efekt zawsze ten sam. Mam z natury bardzo wrażliwą skórę. Brak depilacji to dla mnie komfort.

Gość gość
Wtedy pot wysycha na twoich klakach i cuchniesz.

Gość 1daq
Jeśli się nie golisz to jesteś brudną fleją i tyle w temacie! Żadna zadbana kobieta nie pozwoli sobie na włosy w tych miejscach

Gość gość
Jak mogę być brudna skoro się myję i dbam o higienę ? :)

Gość gość
Też mam bardzo delikatną skórę a do tego przez hormony włosy mam czarne, mocne i niektóre rosną nie tam gdzie trzeba. Poszłam na laser i tobie też polecam jeśli masz taki problem. To naprawdę nie wychodzi drogo, light sheer ma już naprawdę przystępne ceny teraz. A jeśli nadmiernie się pocisk, to polecam używanie blokera, ten z ziai za jakieś 8 zł jest całkiem dobry.

Gość gość
Kato dziś Kobieta obrośnięta łoniakami niestety jest odrażającapechowiec.gif X Ciekawe, bo faceci sami chcieli abym zapuściła kłaczki na piczce hehe. Są faceci co to lubią