Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Relacje z ex mężem a koleżanka

Polecane posty

Gość gość

jakiś czas temu rozwiodłam się z mężem, rozwód był dość ciężki i burzliwy, długo zywiliśmy do siebie urazę, ale w końcu wszystko się wyprostowało i teraz mamy całkiem dobre relacje. Rozmawiamy ze sobą, jesteśmy w gronie znajomych na fb itd. Niedawno mój ex mąż opublikował książkę z dziedziny w której pracuje zawodowo i pochwalił się tym na fb. Życzliwie zamieściłam o tym post na fb i zachęciłam do kupna. Nagle pod tym postem pojawił się wpis mojej przyjaciółki ( która bardzo mnie wspierała podczas rozwodu), która skomentowała jadowicie, że szkoda że zapomniałaś jak bardzo cierpiałaś przez niego i co on wyprawiał i że albo odpala mi kasę albo jestem durna. Przeczytałam i zrobiło mi się przykro. nie wiem czy ex to przeczytał, bo słowem nie skomentował ani nie odezwał się do mnie. Może ja rzeczywiście nie powinnam była sie wychylac i wychwalać ex męża, ale czy ona ma prawo tak komentować? Co byście zrobili na moim miejscu?

Gość gość
Na Twoim miejscu powiedzialabym ze takie komentarze niech zostawiaa tylko na rozmowę w 4 oczy a nie pisze na FB i ze Ty juz nie zywisz urazy do exmeza, macie poprawne relacje i udostepnilas ten post jedynie z życzliwości wiec ten komentarz byl trochę bez sensu, ze po co rozdrapywac rany juz zagojone...

Gość gość
Jak chcesz wiedziec jakie były powody dla których to napisała, jaki tak naprawdę ma do Ciebie stosunek, czy mozesz ją uważac za przyjaciółkę, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl