Go艣膰 pula744 Napisano Kwiecie艅 30, 2017 Kiedy moja cera pod wp艂ywem leczenia zmian sk贸rnych, uleg艂a podra偶nieniu, aby poprawi膰 jej kondycj臋, zmuszona by艂am przestawi膰 si臋 na kosmetyki do cery wra偶liwej. W ten oto spos贸b odkry艂am P艂yn micelarny 3 w 1 do sk贸ry wra偶liwej Nivea. Nie ukrywam, i偶 podesz艂am do niego z pewn膮 doz膮 niepewno艣ci, albowiem wcze艣niejszy, kt贸ry r贸wnie偶 mia艂 by膰 bezpieczny, zamiast 艂agodzi膰, zaogni艂 tylko problem. Obawy na szcz臋艣cie okaza艂y si臋 nieuzasadnione. Moja cera zareagowa艂a na niego bardzo pozytywnie. P艂yn dok艂adnie zmywa makija偶, nie pozostawiaj膮c na sk贸rze 偶adnych jego resztek, t艂ustego filmu, ani tak bardzo nie lubianego przeze mnie uczucia lepko艣ci. Po jego zastosowaniu, wyra藕nie odczuwalne jest nawil偶enie, niweluj膮ce sucho艣膰, szorstko艣膰 cery oraz jej napi臋cie. Sk贸ra staje si臋 g艂adka oraz przyjemnie mi臋kka w dotyku. Dzi臋ki p艂ynowi mog艂am r贸wnie偶 zapomnie膰 wreszcie o nieprzyjemnym szczypaniu wra偶liwych okolic oczu. Nie bez znaczenia jest dla mnie fakt, i偶 w swoim sk艂adzie nie posiada on alkoholu oraz paraben贸w. Jak na razie jest to jeden z najlepszych produkt贸w do demakija偶u, kt贸ry mia艂am do tej pory okazj臋 wypr贸bowa膰, wi臋c pozostanie ze mn膮 na d艂u偶ej, zw艂aszcza, i偶 jego cena w stosunku do sporej wydajno艣ci, jest naprawd臋 niewyg贸rowana. Udost臋pnij ten post Link to postu Udost臋pnij na innych stronach