Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laura613

marzenie to nivea

Polecane posty

Gość laura613

Bardzo dobry płyn, jest delikatny i przyjemny w użyciu, przede wszystkim nie podrażnia mi oczu co wiele płynów, czy mleczek robi. Skóra po użyciu jest świeża, czysta i przyjemnie gładka. Polecam przytrzymać wacik na oku przez parę chwil, żeby tusz mógł się rozpuścić i dopiero wytrzeć - taka rada dla osób, które twierdzą, że płynem ciężko się zmywa. Ja mam już któreś z kolei opakowanie i na pewno nie ostanie :)

Gość gość
WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!! WON KUUUUVRVO ze spamem góoownea!!!!