Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Brak kulury u panow na randkach.

Polecane posty

Gość gość

Przyklad 1: -pierwsza randka, oczekiwal, ze ja zaplace za mnie i za niego, do tego spoznil sie na randke i przerwal spokanie by bo byl ,,umowiony z kolega na silownie´´ Przyklad 2: - inny mezczyzna, pytam czy kawalek by mnie odpowrowadzil do domu, bo byla 21.00 i bylo juz ciemno i sie troche balam, on odpowiedzial, ze nie moze, bo sie spieszy do domu (dodam, ze nie chodzilo o brak zaineresowania, bo nadal chcial sie dalej spotykac) Czy tylko mnie sie trafiaja takie osobniki? Gdzie sa prawdziwi gentelmani? Czy to moze smutny standard w dzisiejszych czasach ?

Gość gość
Lewica wywalczyła wam równouprawnienie, ale wam baby nie dogodzisz!

Gość gość
Jak facet oczekuje że za niego zapłacę to jest skreślony. Miłym gestem jest, gdy to mężczyzna płaci za kobietę ale ja wolę płacić za siebie.

Gość gość
Kiedyś dziewczyna "rękami i nogami broniła się" :D, gdy chciałem odwieźć ją po randce do jej domu. Na drugi dzień wydzwaniała od rana, ale ja miałem akurat wyciszony telefon.

Gość gość
23:05 tu autorka, zgadzam sie, tez nie widze problemu by zaplacic za siebie, ale bylo by milym gestem gdyby zapytal.. nie wiem czemu na takie dziwne egzemplarze sie napotykam. Dodam, ze na poczatku wydaja sie mili i kulturalni, dopiero w praniu wszystko wychodzi...

Gość gość
Chciałyście równouprawnienie, no to macie!!!

Gość gość
@ gość dziś Mnie nie dziwi bronienie się przed wsiadaniem do samochodu obcego kolesia. Ciebie dziwi? Kwestia bezpieczeństwa.

Gość gość
Jak chciał się "nadal i dalej "spotykać, to był wyjątkowy egzemplarz. Może źle zrozumiałaś i dlatego nie chciał cię odprowadzić.

Gość gość
gość dziś Po pierwsze, to było po randce do której praktycznie mnie zmusiła, więc nie byłem już taki obcy. Po drugie, to powiedziała, że mieszka dość daleko a najbliższy tramwaj miała dopiero za prawie godzinę.

Gość gość
gość dziś Zapewne temat założyłaś pod wpływem pewnego c***jowego programidla dla debili, który dziś leciał. Ale niestety mylisz się i ta durna pełna pretensji tzipa też się nie popisala. Nigdzie nie jest bowiem formalna zasadą, iż na pierwszej randce mężczyzna płaci za kobietę. To wygląda dobrze ale to nie jest żadną zasadą a kobiety jakie tak myślą...same są niewychowane.

Gość gość
A co ma do tego równouprawnienie. Jestescie chamami i tyle. Moj luby mi stawiał taxi po każdej randce

Gość gość
Przyklad 1: -pierwsza randka, oczekiwal, ze ja zaplace za mnie i za niego, X X Wymyslilas to sobie. Takich p******w nie ma.

Gość gość
gość dziś A co ma do tego równouprawnienie. Jestescie chamami i tyle. Moj luby mi stawiał taxi po każdej randce Zzz A stawiała mu pair PO każdej randce?

Gość gość
23:23 niestety istnieja tacy...

Gość dobra zmiana
pewnie to randki z jakiegos internetowego wysypiska smieci zwanym sympatia czy innym tego typu, oglaszasz sie w takim miejscu i liczysz ze przyjdzie ktos kto z definicji nie ma prawa tam byc:classic_cool:

Gość gość
Nie "pair" tylko pauę.:D

Gość gość
A potem się panowie dziwią, że nie mogą poderwać wartosciowej kobiety. Nie ma nic za darmo, jak źle wypadniesz na pierwszym spotkaniu to nie masz szans na żadne zainteresowanie ze strony płc***ięknej. Szczyt chamstwa, lekceważenia, nieobycia i manier gruboskórnego zwierza. Dajesz tylko świadectwo, że nic nie jesteś wart

Gość gość
23:25 to zazdroszcze, bo to raczej rzadkosc ;) ale dobrze wiedziec, ze chodza po tym swiecie jeszcze gentelmani. Do panow: nie twierdze, ze wszyscy panowie sa tacy, tylko ja chyba jakos mam ,,szczescie´´ do tych mniej kulturalnych osobnikow.

Gość gość
Witam Płyn micelarny od Nivea jest rewelacyjny! Stosuje go od niedawna i jestem mega zadowolona! Nie uczula i nie podrażnia! Zmywa makijaż bardzo dobrze i nie pozostawia tłustej cery i cena jest bardzo dobra :)

Gość gość
gość dziś Jak cię to interesuje to kissowałam go w czubek pena ale robiłam to delikates....y bez połyku. :classic_cool: I to starczyło. Miałam darmo taxi przez tydzień po każdym spotkaniu.

Gość gość
Wydaje im się, że jak pokażą szacunek, dojrzałość to stracą na tym. Niedojrzałe, niemadre siurki. Tylko wystawiacie sobie świadectwo, że nie jestescie odpowiedzialnymi mężczyznami tylko chłopcami

Gość gość
gość dziś Za chwilkę zleję się tym płynem tobie w domu usta kochana w akcie wdzięczności za tą jakże przydatną informację. :classic_cool:

Gość gość
gość dziś Jestem odpowiedzialnym mezczyznom. Liźniesz mi siüra na randce jeśli ci postawię obiad i odwioze do domu? :classic_cool:

Gość gość
Prawdziwy mężczyzna dba o bezpieczenstwo kobiety i odwozi lub odprwadza ją po spotkaniu a czasem nawet przychodzi po nią przed randką.

Gość gość
Teraz jest równouprawnienie, lewica Wam jej wywalczyła. Ty płać za randki i odprowadzaj!