Ja nigdy nie miałem dziewczyny 0 Napisano Maj 1, 2017 żale się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2017 Nie ty pierwszy i nie ostatni, znam starszych od ciebie którzy też nie mieli nigdy dziewczyny więc spoko. Widocznie nie spotkałeś tej dla siebie przeznaczonej . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2017 Najpierw idz do prostytutki ktora nauczy Cie fiutkowac, wtedy zdobedziesz pewnosc obchodzenia sie z dziewczyna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Walekciacho Napisano Maj 1, 2017 chłopaka też nie miałeś? czemu? a jakie masz teraz majtusie na sobie....ech.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ja nigdy nie miałem dziewczyny 0 Napisano Maj 1, 2017 Nie wybieram się do prostytutki. Jak pewność siebie zdobędę jak w moim życiu ppermanentnie nie ma kobiet. To komu ją będę okazywał niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 1, 2017 mam 30 lat i także to samo - tak owszem ryje psychikę i obniża w w hujjjj poczucie wartości no ale to dlatego że jak niektórzy wierzą w Boga tak ja wierzę że wrażliwość, niedoświadczenie i nieśmiałość to coś karygodnego, porostu uwierzyłem w to przekonanie i mam takie a nie inne dołujące emocje Jakbym miał to w d***e i zajął się czymś innym to myślę ze byłbym dużo szczęśliwszym człowiekiem niż większość w związkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach