kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 05:59 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: nie jestem przyglupem jestem madrym chlopakiem a ty masz mentalnosc robic dla.pana to pan da chleba jestes przyglupem. krolestwo izreala i judy istnialo na 1200 lat przed chrystusem, a tobie zaplacil jakis galgan muzulmanski za to zebys ich szkalowal, a ty to robisz. jestes muzlmanska prostytutka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:00 nikt mi nic nie zaplacil, to ty krasnal klaniasz sie swojemu Panu z gwiazda dawida i czarnym mieczom z Afryki, nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:00 prostyyyutka tez nie jestem i nigdy nie bylem i nie bede xD boli cie to xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:01 placz mi rzeke hobbicie z shire ze nie jestem prostytuutka i nigdy nie bylem i nie bede, haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 06:02 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: nikt mi nic nie zaplacil, to ty krasnal klaniasz sie swojemu Panu z gwiazda dawida i czarnym mieczom z Afryki, nie ja poplacz sie rasisto tutaj ze ci muslim kobiety dyma ale jak bedzie ci rozkazywal co masz to robic to grzecznie merdaj ogonkiem. to ty zebralers o pieniadze, a nie ja. ja robie to co uwazam za sluszne i wspieram tego kogo uwazam za prawdziwego, a nie robie laske muzulmaninowi za hajs. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 06:03 1 minutę temu, KochamElcie<3 napisał: placz mi rzeke hobbicie z shire ze nie jestem prostytuutka i nigdy nie bylem i nie bede, haha jestes prostytutka surona, nie znasz nigdy milosci kobiety obrzydliwy goblinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:03 jakie kobiety mi muslim dyma? placz mi rzeke krasnal bo nigdy nie robilem nikomu laski i nie bede robil a o pieniadze tez nie zebralem nigdy i nie zebram haha, latwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:04 jestes prostytutka surona x nie jestem, a kumpel mi dzisiaj powiedzial, ze wygladam jak Superman, hahah placz mi rzeke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 06:04 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: jakie kobiety mi muslim dyma? placz mi rzeke krasnal bo nigdy nie robilem nikomu laski i nie bede robil a o pieniadze tez nie zebralem nigdy i nie zebram haha, latwo zebrales w chuuj nawet sam w ciebie rzucalem drobnymi jak w tania divvke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 06:05 ale sie odpalil przegryw bk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 06:05 za chwile bedzie bil piastkamiw klawiature Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:05 zebrales w chuuj nawet sam w ciebie rzucalem drobnymi jak w tania divvke x nigdy nie zebral3m, a ty we mnie nigdy nie rzucales i nie bedziesz rzucal xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:06 mylisz sie, ja jestem wygryw, lezak tez xD placz nam rzeke xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano wczoraj o 06:06 Przed chwilą, KochamElcie<3 napisał: zebrales w chuuj nawet sam w ciebie rzucalem drobnymi jak w tania divvke x nigdy nie zebral3m, a ty we mnie nigdy nie rzucales i nie bedziesz rzucal xD hahahah zaprzeczasz jak nikogu tu nie ma poza nami dwoma. beka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KochamElcie<3 53 Napisano wczoraj o 06:07 mnie tez tu nie ma jestem tylko wytworem twojej schizofrenii Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 528 Napisano 23 godziny temu Nie no, oczywiście, ludzi nie odstraszy niespuszczona kupa, pochwonóg w komodzie, standard życia skrajnego biedaka ani dwie lewe ręce i strach przed pracy. Ludzi odstraszy że wszystko już masz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 22 godziny temu 53 minuty temu, Śliwka Jukońska napisał: Nie no, oczywiście, ludzi nie odstraszy niespuszczona kupa, pochwonóg w komodzie, standard życia skrajnego biedaka ani dwie lewe ręce i strach przed pracy. Ludzi odstraszy że wszystko już masz Nie wspominając o jedzeniu spleśniałego chleba i odpadów po terminie przydatności z marketu Cześć Śliwka Dla mnie to super bekowy temat z rana jak trzech zdegenerowanych nierobów poucza się nawzajem jak żyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Dla mnie to super bekowy temat z rana jak trzech zdegenerowanych nierobów poucza się nawzajem jak żyć i po co mnie zaczepasz resorciaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano 22 godziny temu w polsce trzeba do roboty wysłać do łopat połowę uczelni, wszystkich pedałów od mba i 2/3 urzędników. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka Jukońska 528 Napisano 22 godziny temu 2 minuty temu, The Big Siur napisał: Nie wspominając o jedzeniu spleśniałego chleba i odpadów po terminie przydatności z marketu Cześć Śliwka Dla mnie to super bekowy temat z rana jak trzech zdegenerowanych nierobów poucza się nawzajem jak żyć Cześć A dla mnie ciekawy przykład do czego zdolny jest mózg, nawet niezbyt rozwinięty, żeby chronić swojego właściciela 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 22 godziny temu 1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał: i po co mnie zaczepasz resorciaku? Ale czy ja rozmawiam z tobą? To wiesz co możesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano 22 godziny temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Ale czy ja rozmawiam z tobą? To wiesz co możesz no co mogę lewaczku z babcią partyjniaczką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 21 godzin temu 8 minut temu, kopanie po brzuchu napisał: no co mogę lewaczku z babcią partyjniaczką? No göwno możesz karzełku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: No göwno możesz karzełku juz dzis sraalem obejdziesz sie smakiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 21 godzin temu 21 minut temu, kopanie po brzuchu napisał: juz dzis sraalem obejdziesz sie smakiem Nie skacz bo wkleję tą historię którą kiedyś wymyśliłeś jak się odpaliłeś bo powiedziałem że rozwód za porozumieniem stron to formalność i jedna rozprawa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, The Big Siur napisał: Nie skacz bo wkleję tą historię którą kiedyś wymyśliłeś jak się odpaliłeś bo powiedziałem że rozwód za porozumieniem stron to formalność i jedna rozprawa fajnie ze zapisujesz moja tworczosc mozesz wstawic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 21 godzin temu 3 minuty temu, kopanie po brzuchu napisał: fajnie ze zapisujesz moja tworczosc mozesz wstawic Ta historia w założeniu miała mnie obrazić a w praktyce pokazuje tylko jak bardzo odklejony i spiêrdolony jesteś, więc jak tylko znajdę tego screena to masz to u mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: Ta historia w założeniu miała mnie obrazić a w praktyce pokazuje tylko jak bardzo odklejony i spiêrdolony jesteś, więc jak tylko znajdę tego screena to masz to u mnie ja tam skonczylem twoja kariere eksperta od wszystkiego komunistyczny wypierrdku. dlaczego nie jestes w pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
The Big Siur 143 Napisano 21 godzin temu 1 minutę temu, kopanie po brzuchu napisał: ja tam skonczylem twoja kariere eksperta od wszystkiego komunistyczny wypierrdku. dlaczego nie jestes w pracy? A kto powiedział że nie jestem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kopanie po brzuchu 8 Napisano 21 godzin temu Przed chwilą, The Big Siur napisał: A kto powiedział że nie jestem? skoro masz czas pisac na forum to znaczy ze nie jestes w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach