Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zatroskliwa

Prywatne przedszkole w okolicach Firlej?

Polecane posty

Gość Zatroskliwa

Dziewczyny szukam opinii na temat prywatnych przedszkoli w Firleju najlepiej, ale i w okolicach najbliższych. Córka ma 3 latka i potrzebuje naprawdę dobrego złobka. Ktoś mógłby wypowiedzieć się o przedszkolu Casper?

Gość AlicjaF
Nie znajdziesz lepszego przedszkola - mówię to ja, matka, której nikt nigdy nie przemówi do rozsądku, bo przecież ja wiem lepiej;) jestem przewrażliwiona w wielu kwestiach, w szczególności w kwestii czystości. Nigdy nie miałam przeciwwskazań co do traktowania dzieci. Dodatkowe zajęcia są genialne, rozwijające. Polecam z całego serca!:)

Gość gość
Tak, tak i jeszcze raz tak;) to moje drugie przedszkole (wcześniejsze nie zdało egzaminu w różnych kwestiach). Szanuje się decyzje rodziców i przyzwyczajenia dziecka. Mój rozpieszczony synek uczony jest samodzielności i dzielenia(przy jedynaku jest to bardzo trudnaaa nauka)

Gość Małgośka12
Moje dzieciątko od września idzie do tego przedszkola :) Już się nie może doczekać zabaw z dziećmi! Słyszałam same pozytywne opinie, poza tym moja siostra posyła tam też syna. Nie raz po niego przychodzę i nigdy nie byłam niczym zaniepokojona.

Gość gość
a w Firleju chyba nie ma więcej prywatnych przedszkoli, także nie masz wyboru

Gość Zatroskliwa
gościu tak, nie ma. Dlatego napisałam czy ktoś w Firleju mógłby napisać coś o przedszkolu Casper bo słyszę bardzo pozytywne opinie,ale z racji skłonności do zatroskania, chciałam jeszcze mimo wszystko dopytać;) Myślałam,że będą jeszcze inne opinie o przedszkolach w okolicach, ale widzę,że o ww.są same pozytywne opinie, więc na nie się już zdecydowałam =] Ps. dziekuję za wszystkie opinie!

Gość gość
to nie sa opinie niezaleznych osob :O to jeden i ten sam, pracownik przedszkola pisze te ohy i ahy :O

Gość Zatroskliwa
Nie wiem skąd takie podejrzenia? Czy nie może być pozytywnych opinii o jakimś przedszkolu? A może to Pan/i jako "gość"piszę to właśnie po to by ludzie tak myśleli. No nic...przykro, że ludzie wylewają tyle jadu tylko po tu by psuć komuś reputacje. Jeszcze raz dziękuję za wszystkie opinie:*