Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Palmienie zamiast okresu, test negatwny

Polecane posty

Gość gość

Czesc dziewczyny, W zeszlym miesiacu uprawialam seks z partnerem zabezpieczajac sie prezerwatywa. Bylo to, z tego co wyliczylam, w dni nieplodne. Prezerwatywa nie pekla, wszystko bylo w najlepszym porzadku. Nie miesiaczkuje regularnie, po tym stosunku okres dostalam z 4 dniowym opoznieniem ( 31 marca). Od tego czasu nie wspolzylam. Dzisiaj jest 30 kwietnia, 25 kwietnia zauwazylam na bieliznie brazawe plamienie. Trwalo ono okolo 3/4 dni. Niestety od tego czasu nie dostalam okresu (powinien przyjsc dzisiaj, jest juz ostatni dzien miesiaca). Bardzo sie zestresowalam, wiec zrobilam dzis popoludniu test ciazowy. Wyszedl negatywny. I tu pytanie do Was dziewczyny. Czy ktoras z was miala cos podobnego ? Co to moze byc ? Gdybym jakims cudem byla w ciazy, to czy jest to mozliwe, ze po uplywie miesiaca od zaplodnienia, test by tego nie wykazal ? Licze na Wasze odpowiedzi, bo odchodze juz od zmyslow.

Gość gość
Ciąża to nie choroba.Czekaj na 500+.

Gość gość
U mnie było zaburzenie cyklu, a nie ciąża.

Gość gość
Ja mam zazwyczaj regularne cykle, ale gdy miałam chłopaka i współżyłam chyba nagle trzy miesiące miałam totalnie rozregulowane. Jeśli plamienie było brązowe to faktycznie raczej nie okres, ale jeśli krew była tylko skąpo, to pewnie okres. Test po takim czasie na pewno powinien wskazać prawidłowy wynik.

Gość gość
Telefon Zaufania i NETporadnia Jeśli… - nie planowałaś ciąży, a stało się… - nie masz pewności, czy to ciąża, - miałaś aborcję, … i przeżywasz w związku z tym trudności, którymi nie masz się z kim podzielić skontaktuj się z nami. Jesteśmy dla Ciebie codziennie od 18.00 do 23.00. Zespół Telefonu Zaufania i Netporadni to grupa specjalistów z wielu dziedzin zawodowych. Dzięki temu w krótkim czasie uzyskasz informacje z różnych obszarów wiedzy,w zależności od potrzeb. Łączy nas przekonanie, że jesteśmy po to, by towarzyszyć i wspierać w poszukiwaniu rozwiązań. Zapewniamy bezpieczną przestrzeń rozmowy. Osoby, które się z nami skontaktują, uzyskają wsparcie emocjonalne  a także wiedzę z zakresu: 1. medycyny, 2. farmakologii, 3. procedur wsparcia instytucjonalnego, 4. psychologii, 5. prawa, tel.: 586 915 915 email: kontakt@netporadnia.pl chat: http://www.netporadnia.pl/ Porady w Netporadni są bezpłatne. Koszt rozmowy w Telefonie Zaufania w zależności od operatora, wg stawek na telefon stacjonarny.

Gość gość
Zrób badanie beta hcg i będziesz wiedziała na 110% czy to ciąża czy nie , i umów się do ginekologa w tym czasie , powodzenia