Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda ze 500 plus ma byc tylko do konca roku

Polecane posty

Gość gość
a ja ich pierdolę z ich 500+, to tylko idioci się rozmnażają

Gość gość
ja mam 1 dziecko i pobieram 500 +.I pracuje za 1300zł.

Gość gość
500 plus powinno być tylko dla pracujących osób,tylko i wyłącznie,bo oni płacą podatki.

Gość gość
Jestem w ciazy, to moja pierwsza ciaza. Skonczylam studia, rozpoczelam prace, zalozylam rodzine, kilka lat popracowalam i pomyslalam czas najwyzszy na dziecko. Denerwuje mnie to, ze ludzie patrza na mnie i widza 500 plus, gdzie nie dostane go bo przekraczam kryterium. Nawet na becikowe przekraczam. Opanujcie sie, nie tylko patologia ma dzieci. Prawie kazdy w pewnym momencie decyduje sie na dziecko- to jest zadanie rozwoje.

Gość gość
Czy wy, którzy chwalicie 500+ zdajecie sobie sprawę, że te pieniądze nie biorą się znikąd, tylko są brane z NASZYCH PIENIĘDZY, NASZYCH WYPŁAT, NASZYCH PODATKÓW. To nie jest tak, że rząd tą kasę bierze ze swoich środków, oni to biorą z naszych pieniędzy. Jak trzeba być dennie głupim kretynem, żeby wierzyć, że pis jest taki dobry i daje nam pieniążki na dzieci. Oni dają, ale my wszyscy za to płacimy, ci którzy nie mają dzieci też. POZA TYM to nie jest po to, żeby dzieciom żyło sie lepiej, tylko, żeby ciemny lud sobie kupić i mieć przewagę w wyborach.

Gość gość
a co im tłumaczysz, jak to są tępaki, im tam zależy skąd sie biorą, przecież sam rząd tępak, bo co nie wie skąd bierze na 500+ to im się dziwisz

Gość gośćjejku
Moje dziecko ma 7 lat i 5 i 10 lat też robiłam je za 500+ jejku jasnowidzem jestem bo nie było jeszcze 500+ a robiłam dzieci...