Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rogatek

Rzuć wszystko

Polecane posty

Gość Rogatek

Cześć. Zacznę od razu. Mam ochotę rzucić wszystko i wyjechać. I to nie jest myśl, która narodziła się wczoraj... Czuję się nieszczęśliwa, "duszę się". Nie lubię mojej pracy, a niestety muszę pracować dla tych ochłapów zwanych pensja. Ale oszczędności nie mam, gdyż nic z tych pieniędzy odłożyć sie nie da. Po co ta wegetacja. Po co sie uczyłam.... Skoro nawet na przyzwoite wakacje mnie nie stać... Na nic mnie nie stać... Rachunki, żarcie... I w koło... Chciałabym zacząć od nowa. Nowe miejsce, ludzie...

Gość gość
Autorze a kojarzysz takie góry jak góry opawskie leżące w województwie opolskim oraz w Czechach te góry są mało znane ale bardzo piękne z małą ilością turystów niczym Bieszczady ale w województwie opolskim góry opawskie to jedyne góry w województwie opolskim możesz sobie w Google wpisać góry opawskie i zobacz jakie te góry są piękne

Gość gość
Kojarzysz góry opawskie (województwo opolskie?) jak pisałem powyżej wpisz sobie w Google góry opawskie :)

Gość Rogatek
Tak. Jadę w gory.

Gość gość
W góry opawskie pojedź:)

Gość gość
A co Ci przeszkadza szukac pracy gdzies indziej? Ale po krotkim urlopie, uciesz sie mysla o zmianach. Na razie bije od Ciebie frustracja i najlepszy pracodawca by sie przestraszyl zatrudnic takiego pracownika :) , najpierw odpocznij.

Gość gość
Czemu akurat tam ?