Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lubicie Andrzeja Dudę

Polecane posty

Gość gość

Lubicie Andrzeja Dudę

Gość gość
NIE!

Gość gość
Bardzo cenię obecnego prezydenta i mam nadzieję, że będzie piastował te funkcję przez następne kadencje. Jak najdłużej.

Gość gośćśćć
nic do niego nie mam, jest reprezentacyjny a to jego główna rola w państwie.

Gość Prezes Kac
Odczepcie się od mojej ulubionej marionetki.

Gość gość
urocza pacynka, ot co 🖐️

Gość gość
Lepszy od poprzednich, przynajmniej ma na uwadze dobro ludzi, a nie zgarnianie dla siebie czego się tylko da :o

Gość gość
jakie dobro ludzi? k****, naprawdę jesteś tak durny/a że łykasz te lemingowe brednie? ten pajac w doopie ma ciebie i tobie podobnych. jest tam po to, żeby przyklepywać ustawy małego dyktatorka.

Gość gość
ty jesteś chory z nienawiści.

Gość gość
gość dziś Za kadencji Kaczyńskiego pilotował wydanie aktu łaski wobec wspólnika zięcia Kaczyńskiego. Po objęciu stanowiska natychmiast wpłynął na pracę sądu, uniewinniając w jego imieniu kumpla z partii. Nie miał prawa go uniewinnić jako prezydent, bo wyrok skazujący nie uległ uprawomocnieniu. Ostatnio zwlekał 10 dni z podpisaniem ważnej nowelizacji prawa, przez co rolnicy nie mogli ubezpieczyć plonów i ostatnie przymrozki doprowadziły do wielu bankructw. Czy tak postępuje dobry prezydent ?

Gość gość
gość dziś Lepszy od poprzednich, przynajmniej ma na uwadze dobro ludzi, a nie zgarnianie dla siebie czego się tylko da pechowiec.gif x Korekta, miało być"lepszy od poprzedniego".

Gość gość
haha no jakże mogłeś o leszku zapomnieć, prezydencie tysiąclecia :D

Gość gość
gość dziś W końcu wygrał wojnę w Gruzji i zablokował Putina :P.

Gość gość
Lech zdobył też Żelazny Tron. Lewak Martin zafałszował historię.

Gość gość
Bardzo dobry prezydent.Nareszcie nie musimy wstydzić się ze mamy prezydenta albo durnia albo pijaka albo idiote

Gość gość
Tak świetny Prezydent kukiełka który nawet z Ministremm nie może sobie dać rady.. Macierewicz leje na niegi publicznie ciepłym moczem a idioci sa z niego dumni.. dla Duzy policzki się nie licza mozna go nawet kopac po twarzy wazne ze bedzie emerytura

Gość mia100wy
popieram mojego Szeryfa Dude i bardzo mnie się podoba Jego podejście do spraw w Polsce, że w strukturach państwowych jest bardzo dużo a może zbyt wiele osób, które są dziećmi i wnukami zdrajców Polski !

Gość gość
Największymi zdrajcami Polski są Kaczyński i Macierewicz! Ruscy agenccji, celowo destabilizują sytuację w Polsce i skłócają Polaków!

Gość gość
WSTYD !!! że Polska ma takiego p.o.prezydenta i taki rząd. Jeszcze NIGDY się tak nie wstydziłam , że jestem Polką.

Gość gość
20:33 A jak Bronislaw bredzil i skakal po krzeslach to nie wstydzilas sie?Chyba,ze lubisz pajacowac tak jak on.Swoj do swego zawsze ciagnie.:-)

Gość gość
gosćśćć 13:51 Jaki jest ?! Reprezentacyjny?!

Gość mia100wy
W strukturach państwowych jest bardzo dużo a może zbyt wiele osób, które są dziećmi i wnukami zdrajców Polski ! Piszę to ja - bezrobotny alimenciarz bez wykształcenia, któremu te aparatczyki zabrały ciepłą posadkę za 6000 na rękę miesięcznie. Będę ich nienawidził aż do śmierci. Tak mi dopomóż prezydencie Dudo i ty święty Rydzyku.

Gość gość
Daj spokój to jakaś idiotow.Za Kwacha czy Bronka ona się nie wstydził.Głupia p***a

Gość gość
Polska ma bodajże pierwszego prezydenta wykładowcę na wyższej uczelni, a ty idiotko się wtydzisz? pewnie sama jesteś po szkole specjalnej.

Gość gość
:-D

Gość gość
Co z tego, że jestwykładowcą, skoro okazał się człowiekiem bez woli i kręgosłupa moralnego? Podpisuje co mu kaczyński podsunie, do tego wystarczy mu jedna klasa podstawówki. Nawet rodzina wstydzi się tej marionetki, haha!

Gość gość
A dlaczego ma nie podpisywać tego co obiecał w kampanii wyborczej ?

Gość mia100wy
mia100wy dziś na spokojnie opiszę moją sytuację obecną - z zawodu jestem technikiem elektrykiem, specjalność elektromechanika , posiadam wiedzę na temat elektroniki, automatyki, mam uprawnienia SEP , czyli mogę pracować przy napięciach powyżej 1000 Volt, posiadam uprawnienia Dozoru i mogę organizować pracę dla kilku osób pracujących pod napięciem 20 kV , oprócz tego mam uprawnienia na jazdę wózkiem widłowym nawet wysokiego składu oraz posiadam książeczkę SANEPID , wmawiasz , że NIC NIE POTRAFIĘ , być może masz rację , nadal się jeszcze uczę życia ale faktycznie sporo czasu byłem na bezrobociu, ponieważ POsrańce wyrzucili zupełnie bez powodu z warszawskiego lotniska Okęcie ponad 900 pracowników , Dyrektor powołany przez POsrańców pobrał z banku 300 mln. PLN kredytu bankowego aby pracownikom dać odprawy i pracowników wyrzucić za bramę firmy i to jest chore ! a warszawskie lotnisko istnieje nadal i przynosi ogromne zyski , POsrańce sami sobie strzelili w kolano a teraz dzięki PiS znowu się ruszył przemysł w Polsce dynamicznie, znowu jestem potrzebny i wielu Polaków się cieszy, że pracują dla dobra siebie i Polski , czy masz jeszcze jakieś pytania ?