Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość informacja

Implanty Osteoplant, protetyka Osteoplant

Polecane posty

Gość informacja

Uwaga na implanty Osteoplant. Producent implantów znikł z rynku. Tymczasem są kliniki stomatologiczne, kliniki protetyczne, gabinety protetyków oferujące wszczepianie tych produktów. W razie co może być problem z reklamacją, bo często umowy dotyczą konkretnego produktu. Przed podjęciem leczenia protetycznego upewnijcie się, jaki produkt lekarz oferuje.

Gość gość
Moja mama robiła bardzo ładna protezę akrylową u protetyka w Puławach www.protetykpulawy.pl. Mama jest bardzo zadowolona bo nareszcie może się uśmiechać. Z tego co wiem to można się do nich zapisać w ramach nfz -u.

Gość gość
Jeżeli jednak nie stać cię na implanty możesz skorzystać z rozwiązania jakim jest proteza zębowa. Moja mam robiła protezę w gabinecie u Pani Gregorczyk Małgorzaty w Puławach na Wojska Polskiego. Pani Małgorzata prowadzi swój gabinet od 1994 roku wiec ma wieloletnie doświadczenie i przepięknie zrobiła uśmiech mojej mamie :)

Gość gość
Chodziłam do tej Pani w Puławach i stwierdzam, że to najlepszy protetyk. W swoim życiu miałam już jedną portezkę robioną gdzieś indziej a proteza zrobiona u Pani Małgorzaty jest idealna i nawet nie znać ze to są sztuczne ząbki.