Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

okres a praca z facetami.

Polecane posty

Gość gość

Pracuję z samymi facetami. Oczywiście w łazience nie ma kosza na wiadomo co. Kosz jest w kuchni, ja pracuje na zapleczu. Kosz to nic innego (jak to u facetów) jak prowizoryczna przeźroczysta reklamóweczka na jedzenie z każdego dnia..Żebym ja z zaplecza dostała się do kuchni, muszę przejść cały sklep z ludźmi - normalnie masakra. I co tu zrobić? Hmm..

Gość gość
Kieszeni nie masz? Zawsze możesz potem przemycac do torebki

Gość gość
Najlepiej zjedz od razu na zapleczu, nikt nie będzie widział.

Gość gość
W takiej syruacji tylko jakieś torebki na smieci i dobrze zapakowac przed wyrzuceniem do ogolnego kosza. Możesz tez kupic maly kosz i wstawić do lazienki jezeli praca jest na dłużej i jezeli macie kogo do sprzatania.

Gość gość
Pracuję z samymi facetami. Oczywiście w łazience nie ma kosza na wiadomo co. xxx Na prezerwatywy?

Gość gośćść
no k***a do torebki włóż a potem wyrzucisz, co ty masz za problem?

Gość gość
współczuję ci, ale z tego co wiem to tampon można spuścić w wc bez problemu. Sam mam pracę w której o posiedzeniu mogę zapomnieć, bo się krępuje i tylko siusiu wchodzi w grę:O

Gość gość
Tampony powodują stany zapalne. To zależy jacy faceci czy ograniczeni umysłowo ? Ja pracowałam i nawet ze starszymi i młodymi bez problemu i bez wulgaryzmów mówili o okresie swoich partnerek czy seksie. Nie by mnie prowokowali do czegokolwiek. Nawet o tym że jest przy badaniu cipki i będzie tatusiem który będzie pomagał przy porodzie. Więc nie jesteś na bezludnej wyspie zależy od osobowości współpracowników.

Gość gość
masakra nosić podpaskę w kieszeni?

Gość gość
skoro nie ma kosza w wc to zostawiaj podpaski koło kibla, moze ktoś sie zorientuje ze w dsamskim wc powinien być kosz!!

Gość gość
Najwygodniejsze są moim zdaniem tampony, używam http://www.myob.pl/ i jestem zadowolona. Są znacznie bardziej dyskretne niż podpaski. Można też kupić woreczki na zużyte tampony, które są estetyczne i dobrze izolują zawartość ;-) Proponuję zgłosić też pracodawcy potrzebę zakupu kosza na śmieci do toalety, to groszowy koszt.

Gość gość
Ty sie wstydzisz tego, ze jestes kobieta czy co? Feministka jestes czy co, ze tworzysz sobie problemy? Normalnie bierzesz i wyrzucasz. Predzej sie. Szef nad Toba zlituje a koledzy beda wspolczuc. Ogarnij sie kobieto pozdrawiam Mezczyzna.