Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja nadinterpretowuje?

Polecane posty

Gość gość
Ta ma problem. Podejdz i zapytaj o co mu chodzi. Proste.

Gość gość
Powinnaś zgłosić to molestowanie a jak go wywalą zająć biurko tego zboczeńca

Gość gość
A może jest impotentem. To wiele by wyjaśniało. Chciałby, ale nie może.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on o Tobie myśli, do czego ta znajomosc prowadzi, czy jest szansa na związek, romans, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
mysle ze jest. ze jak facet w pewnym wieku gada tylko o 1 hobby to dla mnie znak ze juz tam na dole przekwitl..

Gość gość
ma tyle czasu że zamiast pracować przez pół roku sie na ciebie gapi? A nie ma własnych obowiązków? Powinnaś neutralnie go zagadywać skoro tyle czasu sie widzicie. nie wierze że można pracować pół roku i ani razu nie pogadać skoro to szef.

Gość gość
Pracujesz w tajnej agencji, albo coś w tym rodzaju? Bo ja właśnie tak miałam, a okazało się że byłam podejrzaną o wynoszenie tajnych informacji. Facet też chodził za mną na lunch bo sprawdzał czy nie daję podejrzanym osobom dokumentów. Sęk w tym że ja się w nim zakochałam. Te jego podejrzliwe, męskie spojrzenia i obsesja na moim punkcie. Dostawałam szału. A tu ni stąd, ni zowąd wziął mnie na przesłuchanie na wariografie. Oczywiście trochę się ośmieszyłam wtedy bo myślałam że on chce... no wiecie no i rzuciłam się na niego. To było oczywiście nagrywane i zostałam zwolniona :(. Nie popełniaj mojego błędu.

Gość gość
O kur/wa a ja też kisiel w majtkach, mówisz że mnie sprawdzają? Toż to szok, ale jestem głupia 😭

Gość gość
Po przeczytaniu tego wątku utwierdziłem się tylko w przekonaniu, że baby mają nawalone we łbach. A co autorki - zajmij się pracą i obowiązkami a nie sprawdzaniem kto się na ciebie niby patrzy i ile.