Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan_Masterki

Grzybica cipki

Polecane posty

Gość Fan_Masterki

Cześć. Ostatnio założony został przeze mnie post http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=6767625 . Na szczęście okazało się, ze to nie była pchła pusiarka. Pojszłam do gina a ten powiedział ze mam grzyba (Dziękuje pani Jadwidze Stelmasiak za dobre przypuszczenia). Ale jak wkładam sobie palce to nie czuje ani drożdży ani muchomora. Pomóżcie! Może ten grzyb jest gdzieś glebiej? Czy mogę wlać sobie tam Domestosa? Boje się ze wtedy moja cipka będzie przesuszona. Kiedy będę mógł uprawiać sex z moją dziewczyna Laurą Gabryjańczyk?

Gość Babka_spod_Biedronki
Słuchaj, kocico. Ja myśle ze powinnaś rozcieńczyć 100ml spirytusu salicylowego w 10ml wody, a potem ta mieszanka przemyć pipkę. Wszystkie bakterie po tym znikają. Ja tak sie pozbyłam pchły pusiarki. Spróbuj, skarbie!

Gość Żona_Ginekologa_z_Krakowa
Malutka, posłuchaj mnie. Ja myślę ze powinnaś wlać w cipke trochę spirytusu. Zarazki się zabija. Potem możesz wlać w cipke płyn przeciwbakteryjny i przeciwgrzybiczy. Po tym Twoja puska będzie PERFEKT!!!

Gość gość
A potem przeczyta takie głupoty młoda noedoswiadczona dziewczyna która ma problem i uwierzy w takie głupoty i tak zrobi:/

Gość Baba_Seksuolog i Ginekolog
Słuchaj mnie, skarbiku. Ja mam doswiadczenie. Jestem zawodoowa ginekolożką i seksuolożką. Według moich nieomylnych, perfekcyjnych i boskich podejrzewań grzyb może być głębiej. Ja laseczko myśle, iż, gdyż, ponieważ, cuż, powinnaś zrobic mieszanke. Dodaj: -10ml zmywacza do paznokci z acetonem -łyżkę kwasu mrowkowego -łyżkę kwasu siarkowego -20ml spirytusu Jeżeli nie masz tych skladnikow wystarczy 50ml 90% kwasu siarkowego Wymieszaj to i przemij p**deczkunię. Zeby nie bolalo i nie pieklo pozniej przemij pipusiencę wodą i posmaruj męskim kremem do brody po goleniu. -Jolka Jużczyk

Gość Gimuska_Żona_Dresa
Kuźwaaaaa No olej to babo. Co Cie ma grzyb w p**deczce obchodzic?!! A niech se bedzie! Czea miec wyebane! Z wyrazami szacunku Oldżi Sałacka Nanami Chan