Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy wy slodzicie herbate cukrem?u mnie w domu wszyscy

Polecane posty

Gość gość
11.16 A ty myślisz, że Internet jest tylko dla nastolatków? Zaglądam to od czasu do czasu z przyzwyczajenia. Kiedyś było tu fantastycznie, mili, sympatyczni ludzie, pomagający sobie nawzajem. Od kiedy internet trafił pod strzechy, ręce opadają.. Te wulgaryzmy, te wymyślone beznadziejne tematy. Coraz rzadziej tu jestem, ale czasami coś napiszę. A potem spotykam się z takim odzewem jak twój :( Myślisz, że emeryt to już tylko na cmentarzu siedzi i czeka aż nadejdzie jego czas? Pozdrawiam zdziwioną..

Gość gość
Wszyscy słodzimy. Ja i mąż po pół łyżeczki, mama jedną, a ojciec i teściowie po dwie. Wszyscy szczupli, żeby nie było.

Gość gość
Nie slodze od wielu wielu.lat Jak dla mnie cukier zabija smak herbaty. Gdybym teraz wypija slodka herbatę to na bank porzygalabym sie bleee

Gość gość
Ja herbatę słodzę (obojętnie czy cukrem, czy miodem, czy ksylitolem, czy syropem owocowym, czy konfiturą). W rodzinie różnie - jedni słodzą herbatę, kawy już nie, inni odwrotnie, jedni słodzą 3 łyżeczki, inni pół. Ja pijam herbatę czarną (bardzo słabą) w 2 odsłonach: z cytryną (lub innymi owocami) albo ze śmietanką 30%. Kawa natomiast to dla mnie bardziej mleko z kawą (i też słodzę). Jak kawę wypiję bardziej skoncentrowaną to jest mi mdło. x Nie lubię czystego smaku herbaty i kawy, wiec dla mnie cukier nic nie zabija, a wręcz dodaje.

Gość gość
11'54, Herbata jak co !

Gość gość
Nie pije herbaty w ogóle. Tylko przegotowaną wodę i 2 kawy dziennie ale kawę jednak słodzę.

Gość gość
Ja herbatę piję od wielu lat bez cukru :) Lubię mocną herbatę z cytryną, często dodaję też konfiturę, moja ulubiona to ta z płatków dzikiej róży :) Pychotka! Ostatnio zamówiłam dwa słoiczki przez stronę https://polskarozasklep.pl/konfitury/z-platkow-dzikiej-rozy, ehh delicje :)

Gość gość
Nigdy nie slodzilam, w domu nikt nie slodził, ani rodzice,ani dziadkowie. Zmienia smak.