Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Gość gość
Olinko jestes wielka :):) ;) Buziaczek ode mnie i ❤️ K

Gość gość
Hg nadal nie rozumie ze Kasia ma buc sama i boi sie dzikuf wenrzuf i wilkufff . Hg sie uparł wiedzac ze Kasia musi byc sama w urlop :( K

Gość gość
Oli : "Korżawska nie jest jakas wysoka" Olinko zawijam sie ze smiechu , lzy mi leca , kot sie lampi co mi sie stalo , padlam ;) K

Gość gość
Do rana bede sie brechtac , hit wieczoru ;) K

Gość gość
A we trzy se poradzimy w tych bieszczaduchach Hg? ;) Moze pojedziemy we trzy na podbój dzikuf i wenrzy ;) Moze jakies przystojne te wenrze i dziki bendom ? Przypakowane i wysokie i zarośnięte jak dziki ..., ;) K

Gość gość
gość dziś Oli : "Tylko, że Korżawska nie jest jakaś wysoka Z tym, że każdy widzi to czego szuka " Kocham cie Olinko x I wzajemnie ;) :) xxx gość dziś "Jednym słowem Hg jedzie Olinko na wysokie zgrabne blondynki" x Być może :) x Znikam już. Dobrej nocki wszystkim :) Olii.n

Gość gość
Hg a jakie typy węży tam grasuja ? ;) A niedźwiedzie maja siersc czarna czy ruda czy blond ? Bo wole jakby czarne byly i nie farbowane ;) zaraz mi oczy wypłyną ;) K

Gość gość
Dobranoc Olinko, ja tutaj sie tarzam ze smiechu , dawno beczki takiej nie mialam ;) K

Kasia dziś Pojedziesz sama, nawiążesz nowe znajomości Pojedziesz w towarzystwie i na tym towarzystwie się skończy :-) H-g chce dobrze dla Kasi ;-) Acha, tylko pamiętaj - te swoje sławetne "tylko nie zes**j się" to tylko i wyłącznie do niedźwiedzia! :-D Kupuj bilety :-) Ja wyszukam Ci noclegi ;-)

Gość gość
Hg a masz inny pomysl dla Kasi? Czemu tak sie ubierasz ;) przy tych węzach ? Daj inne propozycje plisss K

Gość gość
Mialo byc : czemu tak sie upierasz ;) K

Gość gość
"Nie zesraj sie " hahahaha noooo wlasnie ;) K

Gość gość
A czemu akurat tam mam kupowac bilety . Chcesz zeby mnie zezarl niedzwiadol ;) Kurcze słowo zes ... aj sie nie wykropkowalo , ale wstyd dla Kici ;) K

Gość gość
Wiem , juz wiem zaskoczylam co Hg kombinuje ;););) K

Kaffe wyzionęło u mnie ducha na dziesięć minut x Korżawska nie urosła, widać nie tych ziółek spróbowała ;-) Mam w tamtej okolicy ze trzy siostry cioteczne i wszystkie po 1,8 metra :-) I żadna się nie tleni, bo nie musi ;-) :-P x Namawiam na Bieszczady. Zaczynamy od najładniejszych miejsc :-) Później przyjdzie pora i na inne :-) Nie narzekaj Kasiu na podróż. W podróży też się ciekawe wątki mogą pojawić ;-)

Gość gość
Dopiero teraz zalapalam dlaczego Hg chce mnie tam wyslac ;) spryciula ;) K

Gość gość
Zawiecha 123456890

Gość gość
Olinko wroc :) ;) K

Gość gość
Wiem Hg , układanka sie ulozyla , wiem skad pomysl na bieszczady ;) K

Gość gość
Czyli na podlasiu tylko 3 blondynki mieszkają ;) ... naturalne ;) K

Gość gość
Hg a naturalny blond to taki zolty jest zdaje sieee ;) K

Gość gość
Zgadlam hahaha widzisz :) ale dopiero teraz przed chwila zgadlam , moja intuicja ;) stad wiem dlaczego nalegasz ;) K

Gość gość
Wiesz te naturalne blondynki nie przyznają sie i wiesz musza sie podteniac bo inaczej wygladaja jak prosiaczki ;) ale zadna ci sie nie przyzna, w koncu do fryzjera z nimi nie chodzisz . Skoro same blondynki na podlasiu to chyba byla wyprzedaż całej fabryki wody utlenionej ;) asaa a 180 cm wzrostu u kobiety to to pod faceta podchodzi ;) K

Gość gość
Hg uchyl rąbka tajemnicy ;) K

Gość gość
Jakiegos niedźwiedzia chciales naslac na mnie ;) I mam do niego nie mowic " zesraj sie " Hehe "1" ;) K

No nie całkiem z tym blodem jak sobie Kasia wymyśliła :-) Matka była blondynką, córka jest blondynką i nigdy żadna niczego nie musiała rozjaśniać :-) Co gorsza ja też byłem blondynem ale geny ojca na szczęście zrobiły porządek i przerobiły na szatyna. A przed trzydziestką już się pojawiły i siwe (kobiety? ;-) )Za małego, kiedy chodziliśmy na plażę, a było tam mnóstwo ludzi, matka poznawała mnie po czuprynie, była taka jasna, że z daleka widać i rozpoznać :-)

Gość gość
Hg a jakie mnie tam moga watki spotkac ? Cos tajemniczo piszesz ;) K