Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ustawjacze

... i piąte w pamięci

Polecane posty

Gość gość
Hg musialo cie wtedy przewiać na spacerze. Najlepszy jest sen i wypocenie. Nawet nie mow o epitafium. Nie strasz nas :) jestes 100% mezczyzna i dlatego stuprocentowo wyzdrowiejesz :) Swieze zdrowe powietrze i cie trafiło, z pewnoscia jakis przeciąg, przeciągi najgorsze. Kociczka powinna lezec ci na klatce i wygrzac swojego pana, powinna dbac o ciebie a nie lezec naburmuszona bo pan sie nie rusza ;);) Wracaj do zdrowia i tylko naturalne lekarstwa :):) K

Witajcie :-) Dałem radę uff uff uff :-) ;-) Jakoś od samego dziecka mnie te czerwce gnębią. Zamiast się pochorować jak inne dzieciaki gdzieś na jesień/zimę to mnie brało na początek wakacji. Dawno tego nie miałem, zdążyłem nawet zapomnieć a tu taki regres, proszę, proszę, znaczy się młodnieję ;-) Dobrze choć, że gimnazja likwidują, bo mógłbym doznać szoku na starość tzn. (tfu tfu) oczywiście na MŁODOŚĆ :-D Dzięki za wspomaganie :-) Olii na zielono, Kicia na czerwono, a H-g dodał żółtego i wyszło na zdrowie, chociaż Litwini mogli by tu zaprotestować i wmawiać, że to ich zasługa, bo to ich kolory ;-) :-P

Gość gość
Hg poniewaz po 40 zaczyna sie drugie nowe zycie i dlatego wrociles do tych zachorowań czerwcowych :) Przezywasz druga młodość ale nie daj sie zeby w gimnazjum cie zamkneli ;) tam dzieci zmieniaja sie na gorsze a tego bysmy nie chceli :) Hg jest fajny jaki jest :) K

Gość gość
gość wczoraj W jednym poscie nie zauwazylam ,ze Hg pisze o zbrodni dla ludzkości o dziecku , ja myslalam , ze to chodzi o kota. Nigdy nie wzielabym pod uwage dziecka i dopiero wczoraj wieczorem zauwazylam błąd. Caly czas pisalam o kocie Zbyt szybko czytalam i glupio wyszlo. Olinko gdybys wziela to do siebie to przepraszam za moj błąd x Nie ma sprawy :) Olii.n

Gość gość
Hehgość 2017.06.19 przygotujcie mi tam jakieś ładne epitafium x póki nie dokonałeś żywota to nie ma co o Tobie pisać :P to może jednak wprawiać się na materii nieożywionej... ;) I tutaj się przypomniała mi Oda do... prawie jak epitafium :P x O ty nasz nocniku wspaniały O ty, który stoisz pod łóżkiem O ty z zakręconym uszkiem O ty, który o nocnej godzinie dajesz ulgę całej rodzinie Biją w ciebie armatnie wystrzały A ty stoisz pełen dumy i chwały O ty nasz nocniku wspaniały :D :D :D x Czy też ten wierszyk ktoś jeszcze pamięta tak jak i ja z kolonii? ;) :P Olii.n

Gość gość
Pierwszy raz widze taki wierszyk :) Hehe K

Gość gość
Oli na zielono Kicia na czerwono Hg na żółto ;) Oby tylko nikt nie dodał niebieskiego do srodka bo Afrykanami zostaniemy ;) Niebieski tutaj doceniany kolorek ale w tym wypadku niekoniecznie ;) Nie chce czarnego ryjka miec ;) K

Gość gość
Witaj Olinko :) Wybaczylas kici glupie nakręcanie o kotach :) Glupio kicia pisala :( K

Gość gość
Oda do nocnika K

Gość gość
Chcialam poszukac wierszyki z dziecinstwa ale kazdy jakis wulgarny z moich czasów , twojego Olinko nie slyszalam . K

Gość gość
"Raz, dwa, trzy, cztery, maszeruje Huckelberry. Za nim idą Pixie, Dixie wykąpane w proszku "Ixi" a za nimi krowy dwie wykąpane w proszku "E". K

Gość gość
A pamiętacie "Mam trzy latka, trzy i pół, sięgam bródką ponad stół"... zapomniałam co dalej ;) K

Gość gość
Przypomnial mi sie moj ulubiony ktorym czesto sie chwalilam , no raczej nie bylo czym sie chwalic ale nie moglam z niego. Jest nie na miejscu ale chociaz zaczne bo nie wytrzymam, Olinka rzuciła prowokacje :) "O 12 z minutami wszystkie trupy poszły spac ;)" .... Dalej nie napisze bo sie wstydze ;) K

Gość gość
Tam byl pod koniec jeszcze taki tekst z ktorego najbardziej sie smialam : " oj przepraszam panie trupie, pomieszalo mi sie w " Z tego pana trupa najbardziej nie moglam hehe Hg moze bedzie wiedzial o jaki wierszyk chodzi i napewno jest na necie ;) K

Gość gość
Olinko ta oda do nocnika pasuje troche do mojego bo tez zwiazane z tym co w nocniku hehe ;) No i tak mi sie skojarzylo z moim wierszykiem ulubionym ;) K

Gość gość
Strona padła

Gość gość
2334567&&&€€€€€>><<<>>>><<<<<••••

Gość gość
Znow mi przyszlo pchac , najgorsze zajecie na kafe

Gość gość
Posmialam sie , to cos co najbardziej lubie na kafe , przypomnialy mi sie wierszyki z dziecinstwa, czytalam teraz mnostwo na forum i przypomnialy mi sie dobre czasy. Dzieki Olinko :) Dobranoc ludziki , ide spac K

No ładne mi przyjaciółki! :-P Nawet epitafium nie można się doprosić! :-P A o wieńcu z ostropestu to pewnie zapomnieć. H-g jest z zapobiegliwej rodziny i niczego na sam koniec nie pozostawia. Po śmierci Matki zauważyłem, że mi się Ojciec psychicznie rozkłada, a znając jego instrukcję obsługi wiedziałem, że tylko zawalenie go różnymi zadaniami do wykonania może odnieść pozytywny skutek. Znalazłem kamieniarza, omówiliśmy w szczegółach dobór i kamienia i kształty i etc. Resztę tzn. zdjęcia, opisy, czcionkę, rozmieszczenie tego wszystkiego scedowałem na Ojca. Ojciec się zaktywizował, do kamieniarza był kawał drogi, to miał zajęcie na cały dzień a nawet tydzień. Po kilku dniach otrzymuję telefon od tego rzemieślnika. Mówi, że on tego zamówienia nie wykona. Pytam się w czym rzecz. A on mi na to - żywego nie pochowa! Hmm ... (???) Od słowa do słowa okazało się, że mój zapobiegliwy Tata dostarczył mu też swoje zdjęcie, kazał wygrawerować na kamieniu swoje imię i nazwisko a przy dacie pozostawić wolne miejsce ... na późniejsze uzupełnienie :-) Musiałem Tacie w żywe oczy nakłamać, że prawo niestety ale na coś takiego nie zezwala i musi w tej kwestii zdać się kiedyś na swoich synów, o ile go oczywiście przeżyją :-)

Olii wczoraj "Czy też ten wierszyk ktoś jeszcze pamięta tak jak i ja z kolonii? ;-) :-P " Z koloni to ja akurat zapamiętałem koleżankę a nie nocnik :-P Mam tu jednak cichą nadzieję, że to nie Ty byłaś tą koleżanką :-D x Coś tam mi się obija po głowie ale piosenką i jakoś tak to szło: cztery słonie, różowe słonie, każdy kokardkę ma na ogonie, ten pyzaty, ten smarkaty, kochają się jak wariaty ;-)

Gość gość
Hg Jutro dzien taty :) nie zapomnij :) Olince nie musze przypominać bo wiadomo corka czesciej mysli o tacie i napewno pamieta i mysli o tacie kazdego dnia :) K

Gość gość
O sloniu :) jeden z najmilszych , tzn to piosenka . Znam ją na pamiec. Znam tez duzo innych ale nie pamietam. Piosenka o sosence moja ukochana :) Ide do sklepu po mleko , bede gofry robic :) zapraszam ludziki K

Gość gość
"Z koloni to ja akurat zapamiętałem koleżankę" Hg duzo tego bylo , co nie wspomnienia to Hg o koleżankach. To my razem wziete z Olinka i Asia nie mialysmy tylu chlopakow co ty swoich sympatii. No ladnie ladnie , wszedzie te twoje oczki spogladaly ;) Ty sie epitafium domagasz i ostropestu a ja widze ze ty calkiem zywy jestes i nawet o dziewczynach juz myslisz , nie jest z toba tak zle ;) My z Olinka zywych nie pochowamy K

Gość gość
Hehgość dziś "Kasia Pamiętam, pamiętam I nie tylko ja " Nie tylko ja ? A o kim mowa ? ;) K

Gość gość
Aaa juz wiem ;) czyli ktos przede mna przypomnial ;) K

Gość gość
"Na gorze roze Na dole fiolki My sie kochamy Jak dwa aniolki :)" Taki wpis mam w pamiętniku od kolegi z podstawowki . Pamietam tą chwile jak dzis gdy mi sie wpisał :) Narysowal jeszcze dwa anioły i roze. K

Gość gość
Gdy sobie tak teraz wspomnialam to rzeczywiscie klase w podstawowce mialam super , to najmilsze wspomnienia, wszyscy mili i serdeczni dla siebie , to byly czasy. Gofry sie smażą dla moich dzieciaków to moge chwilke popisac zanim zbrazowieją :) bede was kusić : bita śmietana malinki .... K