Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

takie zapytanie

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam taki pytanie... Otóż nigdy nie współżyłam. Między mną a chłopakiem dochodzi czasami do jakiś pieszczot, ale przez ubranie... np. jeśli dotyka mnie ręką w miejsach intymnych to przez spodnie i bieliznę, a jeśli nasze miejsa intymne się ocierają to również przez nsze ubrania. Jego członek jest cały czas w spodniach. To prawda, czuje podniecenie, rozkosz - wydziela się ten śluz związany z podnieceniem. Czy w tej sytuacji jest jakieś ryzyko ciąży? Bo w ostatnim czasie bolał mnie brzuch, a dzisiaj kiedy się podcierałam zobaczyłam na papierze śluz troszeczkę zabarwiony - jest to mój 11 dzień cyklu., Czy może być to zwiazazane z owulacja, proszę o odpowiedź.

Gość gość
proszę o odpowiedź

Gość gość
ile ty masz lat? 10?

Gość gość
Chodzi mi o ten śluz. może być zwiazany z owulacją?

Gość gość
moze

Gość gość
nie ma tu szans na ciąże?

Gość gość
halo?

Gość gość
Nie niema dane na ciążę chyba że niepokalane poczęcie.

Gość gość
No jak przez ubranie? Zdrowa para starajaca sie o dziecko ma 25% szans powodzenia w cyklu a ty sie obawiasz.

Gość gość
Tak może być związany z owulacja jak najbardziej , za nim zaczniesz współżycie musisz trochę się odkształcić , najpierw załóż sobie w telefonie aplikacje ,, mój kalendarzyki,, ,, ovuView,, lub inny , kup sobie zwykły termometr z długą gumowa końcówka i mierze codziennie z rana przed wstanie z łóżka w tym samym miejscu np. pod językiem temperaturę, a kalendarzyk wyznaczy tobie prawidłowo owulacje, poczytaj sobie o śluzie owulacyjnym o cyklu miesiączki wym tak byś wiedziała kiedy zbliżają się dni płodne u Ciebie, niech chłopak poćwiczy zakładanie prezerwatywy wcześniej i panowanie nad swoim członkiem, najlepiej jak byś poszła do ginekologa po tabletki , przemyśl wszystko dokładnie za nim będzie ten pierwszy raz bo czasu później nie cofniesz :)

Gość gość
Nie chce jeszcze współżyć, bo czuje, ze to jeszcze nie dla mnie, nie czuje się gotwa, więc hce oszczędzić sobie stresów... zwłaszcza, że pytam się o takie rzeczy jak teraz. Widać ze to jeszcze nie czas. Czyli w tej sytuacji nie mam się co obawiać ciąży?

Gość gość
tak?

Gość gość
halo

Gość gość
może ktoś odpowiedzieć?