Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy mogę odlubić sex?

Polecane posty

Gość gość

Witam, jestem z chłopakiem od 4 miesięcy, to mój pierwszy partner łóżkowy. Mam mały problem, gdy tylko jesteśmy sami mam zwierzęcą ochotę na sex, od razu się na niego rzucam, on miał wcześniej inne i mam wrażenie, że czasem juz go to męczy (przyznam, ze mnie tez :( ). Moje pytanie brzmi, czy to minie z wiekiem? Czy wreszcie będziemy mogli normalnie się spotkać bez seksu? Może coś ze mną nie tak, dodam, ze mam 20 lat. Podzielcie sie proszę doświadczeniami.

Gość gość
Normalne, hormony chca cie wpedzic w potomstwo :)

Gość gość
kliknij rafaellloooo@o2.pl

W tym wieku to normalne,hormony buzują na potęgę ,potem to może się unormować ,ale są 3 warianty: 1) wszystko się uspokoi i będziesz mieć normalne potrzeby seksualne 2)ponieważ odczuwasz to jako problem to podświadomie możesz tą sytuację odwrócić i seks zobojętnieje ci zupełnie 3)wszystko może pozostać bez zmian i będziesz mieć bardzo duże potrzeby seksualne i tu jak zwykle , potrzeba partnera ,który też ma takie potrzeby. Znam matkę i córkę z bardzo dużym zapotrzebowaniem na seks i mąż matki rozwiódł się z nią,bo nie dawał rady. Wbrew pozorom to nie jest tak jak się facetom wydaje ,że każdy facet może bez końca uprawiać seks. Obojętność na seks też nie kończy się dobrze i prowadzi do kłótni,zdrad i rozwodów. Miejmy nadzieję ,że u ciebie wszystko dojdzie do normy i stworzysz dobry związek,bo seks w związku jest bardzo ważny.