Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

toksyczni ludzie są jak państwo socjalistyczne,które chce naszego dobra

Polecane posty

Gość gość

a zostało go nam już tak mało.Całe szczęście tak jak socjalizm ich postawę życiową samo życie bardzo negatywnie zweryfikuje tak jak komunizm i realny socjalizm zostały zwerfyfikowane.

Gość gość
cała szczęście prędzej czy pózniej weryfikacja będzie brutalna

Gość gość
i nikt nie będzie brał poważnie tego co takie czuby mówią czy robią

Gość gość
Toksyczni to tacy, którzy z lubością gadają i wypisują o toksycznych zalewając forum tematami o toksycznych, egzaltując się słowem "TOKSYCZNY". Paranoicy.

Gość gość
bo nie mogę się od takich uwolnić,oni mi życie zatruwają i zatruwali,ja myślę o jakiejś eutanazji dla nich,chociaż wiem,że to głupie i straszne myśli

Gość gość
Moja matka taka jest np...Od dziecka jest dla mnie toksyczna. było kilka lat takich kiedy sie dogadywałysmy jak miałam 20- 24 lata około, a potem znow przestałysmy. Nigdy nie byla dla mnie wsparciem tak naprawde

Gość gość
ale najgorsze w takich ludziach jest to,że oni wcale nie są zli,jakby byli zli to by zostali uznani za wrogów i pogonieni przez najbardziej spolelgliwe osoby,toksyczni to np.te wszystkie dobre chłopaki,których jak np.jako kobieta ma dosyć to się teściowej zareklamują jako kandydat na męża

Gość gość
a nawe próbowałem się uwolnić,odnowiłem kontakt z dziewczyną,chyba było dość poważne,i okazało się,że toksyczność mojej rodziny w porównaniu z jej to perfumy

Gość gość
toksyczny małżonek,może być wredny,leniwy,a możesz mieć z kimś takim gromadkę ładnych,zdrowych dzieci,zrządzeniem losu dorobić się majątku o jakim samemu by człowiek nie marzył,ale cały czas jest to poczucie,to nie moje życie,to nie ten tryb działania,ktoś mi przetrącił kręgosłup,ktoś mi tu jakieś składniki z organizmu podbiera

Gość gość
i dzieci mają podobne odczucia