Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
mideri

Mimo, że jestem facetem, to nie pojmuję jak można uprawiać seks z kimś nieznajomym, z kim nie jest się blisko emocjonalnie?

Polecane posty

4 minuty temu, Hypedotella napisał:

A masz jakies zwierzaki? Kota?

Dwa koty. Fajny byłby trzeci...

1 minutę temu, chrobot napisał:

Dwa koty. Fajny byłby trzeci...

A ja nie mam zwierzakow 😕 przygarniesz trzeciego?

4 minuty temu, Get Out napisał:

Złudzenia optyczne są jak wdepnięcie w bagno kłamstw i też jak loteria , ale to nie jest bezpieczny grunt.

To jest bardzo meczacy grunt, bo by sie tak ekhm.. a to nie jest dobry pomysl 😁

4 minuty temu, Get Out napisał:

Koty od niej wyczuł i spokojny skoro nie zaatakował. 😁

Moze tez lubi koty 😁

54 minuty temu, Hypedotella napisał:

Ciekawe czy tez by miał romantyczne inklinacje na widok kobiety z miesistymi ustami, pelnymi udami i w bardzo krotkiej spodnicy w wysokich szpilkach oraz z bardzo glebokim dekoltem z blond wlosami do pasa czy raczej wpatrywalby sie tak, ze nie moglby oderwac oczu i w ogole by jej nie sluchal tylko patrzyl ? 😁

ja bym nie miał ani jednego ani drugiego

może miałbym taką myśl: 'no ładna ale czemu się tak ubiera?'

1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał:

ja bym nie miał ani jednego ani drugiego

może miałbym taką myśl: 'no ładna ale czemu się tak ubiera?'

Serio? I nic by w tobie nie drgnęło na widok kobiety o pelnych ksztaltach z wystającymi kraglosciami ledwo przyodzianymi? 😲 zaczynam sie o ciebie martwic 😎

Edytowano przez Hypedotella

6 minut temu, Hypedotella napisał:

A ja nie mam zwierzakow 😕 przygarniesz trzeciego?

Biały byłby cool... Fajne koty z wełny są teraz w ai.

2 minuty temu, chrobot napisał:

Biały byłby cool... Fajne koty z wełny są teraz w ai.

Może bym sobie zrobiła kota z wełny na drutach. Widziałam fajne koty ze swetrów w necie. Prawdziwy kot by plakal jak wyjezdzam to chociaz bym miala takiego z welny 😺

8 minut temu, Hypedotella napisał:

Może bym sobie zrobiła kota z wełny na drutach. Widziałam fajne koty ze swetrów w necie. Prawdziwy kot by plakal jak wyjezdzam to chociaz bym miala takiego z welny 😺

a taka kaleka mnie tez kreci bardzo i to inspirujace, wow 😓https://www.youtube.com/shorts/V6znW-nVDHI

Lubie ludzi, ktorzy lubia zwierzaczki. Troszcza sie o nie. ❤️😘

Ide juz lulu, miłych snów ☺️🌛

34 minuty temu, Hypedotella napisał:

Serio? I nic by w tobie nie drgnęło na widok kobiety o pelnych ksztaltach z wystającymi kraglosciami ledwo przyodzianymi? 😲 zaczynam sie o ciebie martwic 😎

właśnie wyzywający strój zastanawiałby mnie - co z nią jest nie tak

czy nie ma poczucia, że jest więcej warta jako osoba niż tylko doopa i cycki -> czy po prostu ma pustkę w głowie czy chowa się za taką kreacją

11 minut temu, WychodzeNaChwile napisał:

właśnie wyzywający strój zastanawiałby mnie - co z nią jest nie tak

czy nie ma poczucia, że jest więcej warta jako osoba niż tylko doopa i cycki -> czy po prostu ma pustkę w głowie czy chowa się za taką kreacją

I patrzysz tylko na zakryte szare myszki i oko Ci nie leci w strone rozebranych kobiet? 😎

5 minut temu, Hypedotella napisał:

I patrzysz tylko na zakryte szare myszki i oko Ci nie leci w strone rozebranych kobiet? 😎

Politycznie poprawnym jest powiedzieć , że leci się na wnętrze , bo jakby to wyglądało że zako...emy się w tyłku i w piersiach . 😁Szara myszka tak pod warunkiem że to modelka . Ludzie z dużych miast powiedzą wszystko oprócz tego co tak naprawdę myślą . Kto to powiedział wiesz. Dobranoc. ☺️

• Thanks 1

3 minuty temu, Get Out napisał:

Politycznie poprawnym jest powiedzieć , że leci się na wnętrze , bo jakby to wyglądało że zako...emy się w tyłku i w piersiach . 😁Szara myszka tak pod warunkiem że to modelka . Ludzie z dużych miast powiedzą wszystko oprócz tego co tak naprawdę myślą . Kto to powiedział wiesz. Dobranoc. ☺️

Dobranoc 😘

PS ale modelka szara myszka tez nie moze byc, bo wtedy trzeba odganiac facetow, ktorzy tez niechcacy beda chciec sie potknac i niechcacy objąć...i nie bedzie to bezpieczny grunt...

Edytowano przez Hypedotella

5 minut temu, Hypedotella napisał:

Dobranoc 😘

PS ale modelka szara myszka tez nie moze byc, bo wtedy trzeba odganiac facetow, ktorzy tez niechcacy beda chciec sie potknac i niechcacy objąć...i nie bedzie to bezpieczny grunt...

To jak w filmie Brzydula że pod łachmanami laska 10/10. Też kwestia że ta sama kobieta jak jest zrobiona inaczej wygląda niż zaniedbana. Zawsze jednak będzie górę brał zestaw tych optymalnej jakości genów, bo to priorytet jest dla natury która robi z ludźmi co chce chociaż mamy tą świadomość i po ludzku chcemy załatwiać sprawy. 

Charakter czy jest ważny to słynne wnętrze ? Oczywiście też za sprawą silnych genów tj. stanowczość, asertywność, charyzma, pewność siebie , zaradność z całym wachlarzem zdolności społecznych . Żeby nie uznano mnie za pustego iż tylko wygląd się liczy . 😚👋

• Like 1

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować