Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aenola

Objawy ciąży czy zbliżającego się okresu...

Polecane posty

Gość aenola

Witam, ostatni okres miałam 3 kwietnia. Moje cykle trwają około 40- 43 dni. Z mężem współżyliśmy codziennie lub co drugi dzień żeby trafić w dni płodne. W zeszłym tygodniu miałam przejrzysty, rozciągliwy śluz. Od przedwczoraj mam bardzo wrażliwe sutki, delikatne żyłki na piersiach, temperatura pochwy 37 stopni. Zastanawiam się czy już zrobić test czy jeszcze poczekać? W zeszłym tygodniu zrobiłam test, który wyszedł negatywny (wtedy nie miałam żadnych objawów). Nie chce się nakręcać. Czy miał ktoś z was takie objawy ciąży?

Gość gość
Spoko, odczekaj jeszcze pare dni, poziom hormonow tez musi wzrosnac az do wykrywalnego poziomu :) Nie niecierpliw sie. Ja stosowalam metode sluzowa i planowalam coreczke, co sie udalo, i dopiero po 6 m-cach doszlo do zaplodnienia. Nie zawsze od razu sie uda ale jestescie na najlepszej drodze. Badz spokojna, robisz co mozesz :)

Gość gość
Objawem ciąży mogą być wlasnie objawy jak na okres - mnie bolał brzuch, piersi powiększone, wiec myślałam, ze będzie miesiączka. Ale ten okres sie spóźniał i wtedy wykonałam test:)

Gość gość
Moge Ci jeszcze poradzic notowanie sobie dni plodne i wspolzycia. Wtedy to Ty bedziesz znala dokladny termin poczecia i porodu. Lekarze to zaokraglaja ale zobaczysz, ze termin porodu wyjdzie na Twoje.