Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

straszne ploty na mój temat...

Polecane posty

Gość gość

Hejka....miesiąc temu zerwalam ze swoim facetem.powód był prosty- nie pasowalismy do siebie, nasze poglądy sie różniły na wiele spraw i nie bylo sensu tego dalej ciągnąć. Spotkałam sie z nim tylko 5 miesięcy. Mamy po 23 lata. Mój ex facet postanowił na mojej uczelni mscic sie na mnie...opowiada takie głupoty na mnie że sama sie łapie za głowę. Cała uczelnia o tym gada. Koleżanki i koledzy nie wiedzieć czemu mu wierzą. Jestem załamana, nie chciałam kłótni z nim a juz na pewno nie wojny...nie wiem co mam robic, jestem załamana..proszę dajcie mi radę bo sama juz nie wiem co robić mam

Gość gość
zrob dobry bigos i pojedz sobie;-)

Gość gość
Olej to! jakby znajomi byli inteligentni to by nie wierzyli tylko uznali faceta za chama który po rozstaniu oczernia swoją ex. Brak klasy, burak jakich mało. Nie przejmuj się kobieto. Głowa do góry i do przodu

Gość gość
Wszyscy mi mówią olej to...miej wywalone..czy myślicie że to tak łatwo? Z siebie robi biedulka a ze mnie czarownice! No wstydu nie ma! Ale te ploty idą dalej...nawet wykładowcy sie zminili wobec mnie...no nie potrafię sobie z tym poradzic

Gość gość
Dziękuję:) dobrze miec wsparcie chociaż tu

Gość gość
Jeśli przejmujesz sie co myślą palanty którzy wierzą w jego plotki, to postaw się wszystkim prosto w twarz. ALbo nadrukuj ulotek z treścią "wszystkie informacje rozpowszechniane przez mojego ex - imię nazwisko - są całkowitym kłamstwem i pomówieniami". Porozdawaj to, rozwieś na tablicach ogł. I oczywiście jedną wręcz jemu na oczach jak największej grupy ludzi.

Gość gość
Nie no błagam...jestem na poziomie...to ze mnie to boli to jedno ale nie bede chodzic z ulotkami

Gość gość
A no to spadaj jak jesteś na takim wysokim poziomie,a nie biadol tu przed obcymi jak twoja reputejszyn cierpi

Gość gość
Widocznie jest w tym prawda co mówi, skoro boisz się konfrontacji. No i tak cię to boli.

Gość gość
Je!bac to co mysla inni. Ludzi to qrwy i tylko mieczaki sie nimi przejmuja. :)

Gość gość
Nie ma w tym prawdy..on był moim 1...a opowiadanie że sie puszczalam jest przykre bo to boli...ale juz dostalam pozytywnego kopniaka do myślenia...byłam zbyt wrażliwa na innych ale z tym koniec. Dzięki normalnym osobom za rady a tym co lubią obrażać- bez komentarza

Gość gość
Nie ma to jak problemy nastolatków

Gość gość
Ty jesteś tu stałym trollem, wymyslasz masę różnych historyjek i ciągniesz lamentami swoje tematy. A wiesz co cię za każdym razem zdradza? Sposób pisania, zarówno składnia jak i te słynne trzy kropki bez spacji, bardzo często wstawiane. Już cię z miesiąc temu pogonili, ale wróciłeś i znowu stary nawyk... cię spalił.

Gość gość
Troll zamilknął, czyli racja.

Gość gość
Nie haha jestem tu nowa ale okej jeśli chcesz myśleć tak to myśl:) w kazdym razie ja uciekam czy też " troll" ucieka :) haha aaa no i znak rozpoznawczy- 3 kropki....