Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

logan13

Twarz u Faceta

Polecane posty

Witam, mam 23 lata od 4 lat cięzko walczyłem z trądzikiem mnóstow maści, kremów a na końcu 2 razy kuracja najpierw 6 potem 10 miesięcy ( nie pamietam nazwy popularny lek w tabletkach wypadały mi po nim włosy i miałem suche zniszczone usta to byl chyba izoter) po drugiej kuracji jest już lepiej trądziku nie ma dużo ale jednak jest. Mimo to nie o to chodzi w tym wpisie. Po tej kuracji pojawił sie inne problemu od tej kuracji mineło 8 miesiecy. Skóra stałą sie strasznie wrażliwa wystarczy że wyjde na zewnatrz policzki od razu nastepnego dnia są strasznie suche i czerwone, dodatkowo strasznie mi gorącna na twarzy momentami głównie jak wejde z zewnątrz do ciepłęgo pomieszczenia, ogólnie cera nie wygląda za dobrze ma strasznie dużo przebarwień . PRzez te suche policzki zącząłem mocno nawilżać najpier Kremem Nivea teraz Effaclarem H niby pomogło ale widać jeszcze wiecej przebarwien i małych kroepczek a twarzy ogołnie wygląda to tragicznie, trądzik przy tym to " Pryszcz" haha . Nie wiem co moge wiecej zrobić . od 2 miesiecy codzinnie jem marchew ale nic nie pomaga ( Od zawsze jem dużo warzyw i owoców). Ogólnie cera ine wygląda zbyt naturalnie i strasznie sie wyrożniam .... od 5 lat regularnie chodze do dermatologa i to nie jednego i żaden nie pomaga. nie wiem co moge wiecej zrobić myślałęm o peelingu ale sie nie znam doardzcie coś

Gość gość
znajoma wyleczyła trądzik kosmetykami koreańskimi. A chodziła po lekarzach i nic. Może popytaj się jakiś dziewczyn, co w tym przypadku zadło egzamin.

Akurat tutaj o trądziku wspomniałem tak żeby przedstawić historie chodzi mi głównie o przebarwienia i małę kropeczki. Zależy mi na tym aby skóra wyglądała na zdrowa i miała jednakowy kolor

zdrowa dieta też jest ważna,wiele osób je śmieciowe jedzenie a potem narzeka na krosty itp

Mimo wszystko od roku odżywiam się bardzo zdrowo a poprawy nie widać

Gość Weronika Lenis
Zastosuj ciepłą wodę z cytryną o poranku oczywiscie niegazowaną. Po 2 miesiacach stosowania mój trądzik znacząco się cofnął. Moja cera staje się gładsza kazdego dnia i patrzenie w lustro staje się coraz więskzą przyjemnością! Tą poradę dostałam od http://dietoholicy.pl/ oraz kilka innych które pomagaja mi pozbyć się ohydnego tłuszczu. Musze powiedzieć ze ogromny szacunek dla nich za to ze na prawdę chcą pomóc nam w rozwiżainu naszych problemów ze zdrowiem, wyglądaem i pozbyciem się tłuszczu. Na prawdę zdziwiła mnie ta ciepła woda z cytryną, ale to NA PRAWDĘ DZIAŁA! z całego serca polecam wam http://dietoholicy.pl/ i zapiszcie się szybko bo rozdają mnóstwo cennych metod których nie znajdziecie od tak sobie...oni to robią za darmo! pozdraiwam