Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak mozna spędzać wakacje

Polecane posty

Gość gość

nad polskim morzem :-D można weekend ale cały urlop w towarzystwie januszy i grażyn z całej wsi to już przesada

Gość gość
polecam Trójmiasto, jest tam zdecydowanie co robić, nawet jak nie ma pogody, poza tym bookapart ma tam fajną bazę noclegową

Gość Tarwinia
Jak nie chcesz, jak napisałeś ,,Januszy i Grażyn" to lepiej nie wybierać wakacji nad polskim morzem. Ja wolalam wziąć małą pożyczkę w feniko i zabookować bilety na wakacje za granicą, żeby porządnie odpocząć. Polecam takie rozwiązanie

Gość gość
A to już zależy od tego co byś chciała robić na wakacjach :D JAk chcesz jechać gdzieś za granicę, to swietnym biurem organizującym takie wycieczki jest novum travel http://novumtravel.pl/ :)

Gość Mirka34
Według mnie warto oderwać się od tej rutyny jeżdżenia ciągle w te same miejsca i spróbować czegoś nowego, jak na przykład takie wakacje http://www.ehschool.pl/index.php/Products/99/Na-Fali-Camp-Sardynia-wrzesien-2017.html , piękne miejsce, słoneczna Sardynia, do tego możliwość rozpoczęcia przygody ze sportami wodnymi, więc naprawdę coś nowego i ciekawego dla wielu osób.

Gość gość
My jeździmy co roku na wakacje z novum travel. świetne organizują wyjazdy :)

Gość gość
Ja na wakację na parę dni wybieram się do pensjonatu blisko lasu w okolicach Barlinkach www.siedlisko-orlik.pl. Bardzo klimatyczne miejsce.