Gość gość Napisano Maj 2, 2017 LEASING SAMOCHODU - proszę o opinie mam już upatrzony samochód osobowy do mojej firmy. Jak wygląda podpisanie umowy leasingu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 a wolisz leasing samochodu czy kredyt na niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 a co lepiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zareks890 Napisano Maj 2, 2017 Tutaj ostatnio znalazłam bardzo dobry artykuł, księgowa pisze o różnicach i ważnych informacjach jakie musisz wiedzieć zanim podpiszesz umowę na leasing samochodu http://pakto.pl/wyroznione/leasing-samochodu-na-co-zwrocic-uwage-co-musisz-wiedziec/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 dzięki... czytam i nie wierzę co może być zawarte w takiej umowie. Pojęcia nie miałam że na coś takiego trzeba zwracać aż taką uwagę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 dobre też nie wiedziałem o czymś takim leasing samochodu swojego mam od dwóch miesięcy idę czytać swoją umowę no już i ręce drżą bo ja wziąłem leasing samochodu w promocji mam nadzieję, że to nie taka promocja o której pisze ta księgowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 to co wy macie leasing samochodu i nie czytacie umów???????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 dla mnie korzystniejszy był leasing samochodu bo kredytu nie mogłem nigdzie dostać ze wzgledu na krótką historię mojej firmy a jak już jeden bank się zdecydował to naliczył mi takie koszty że masakra. Jestem zadowolony czekam do końca umowy i wykuję autko za grosze :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 jak kto woli ja ma kredyt na samochód i jest dobrze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Milena7474 Napisano Maj 2, 2017 leasing samochodu opłaca się jak oferta jest dograna może brzmi banalnie, ale trzeba rzeczywiście wszystko sprawdzić tak jak pisze tam w tym artykule, który polecaliście wyżej. Ja porównałam wiele ofert kredytowych i firm leasingowych i dla mnie kredyt się nie opłacał w ogóle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 2, 2017 Gdzie znajdę dobre oferty takiego leasingu ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leasing samochodu getin bank Napisano Maj 3, 2017 A jak oceniacie leasing samochodu w Getin Banku Jakie opinie? Warto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 3, 2017 W getin nie bralam ale kolega z branzy bral i nie narzekal wiec chyba dobrze o nich to swiadczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 4, 2017 leasing samochodu najlepiej w dobrej firmie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 4, 2017 Jeśli szukasz bardzo dobrej firmy leasingowej, to polecam http://leasing-torun.pl/ - korzystałem z ich oferty i jestem naprawdę zadowolony. Nie zawiedli mnie w żaden sposób. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 5, 2017 Jeśli szukasz dobrej firmy leasingowej, to zdecydowanie polecam Ci http://viabaza.pl/ . U mnie ta agencja sprawdziła się doskonale, bardzo uczciwi i konkretni ludzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zibhi Napisano Listopad 5, 2017 Jeśli szukasz dobrej firmy to zdecydowanie mogę polecić PKO Leasing, oprócz samego leasingu warto też rozważyć wynajem długoterminowy samochodów, często wychodzi lepiej niż leasing. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Jureckii Napisano Listopad 14, 2017 Zarowno opcję leasingu jak i kredytu na samochód masz w ofercie HondaPlaza. Jeżeli coś sobie u nich wypatrzysz w ofercie aut nowych bądź używanych to zapytaj o warunki jakie oferują. Z tego co słyszzałem od znajomego można się z nimi dogadać tak, aby każda strona była zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2017 Hej, a korzystał ktoś z leasingu tej firmy: http://jakprezes.pl/ ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 3, 2017 Ja w leasing nie brałem, ale w Hajmigu 2 lata temu kupiłem samochód do celów służbowych i z perspektywy czasu to dobry zakup Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 24, 2018 Dla mnie to jest czarna magia dlatego skorzystałam z pomocy firmy www.auto-finance.pl która specjalizuje się w takich transakcjach. Naprawdę potrzebowałam kogoś kto mnie poprowadzi za rękę przez te procedury... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dynamical Napisano Kwiecień 18, 2018 To nie musi być tak skomplikowane jeśli korzysta się z usług porządnych ludzi. ;) Wystarczy wiedzieć o swoich możliwościach i priorytetach i wtedy znajdziecie coś odpowiedniego dla siebie. Polecam poczytać leasing samochodu osobowego a koszty http://auta-firmowe.pl/leasing-samochodu-osobowego-a-koszty/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ola Smyk Napisano Lipiec 24, 2018 Sama zastanawiam się nad zmianą auta i chyba wezmę coś w leasing, bo to raczej jedyna opcja dla mnie aby jeździć nowym autem. Myślę nad nimi aby pomogli mi z tymi wszystkimi formalnościami http://www.fajnyleasing.pl/leasing-jelenia-gora/ Kilku moim znajomym pomogli w załatwieniu leasingu, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monikadabrowska Napisano Sierpień 5, 2018 Z mojego doświadczenia wynika, że bardziej niż kredyt opłaca się leasing, ale każdy powinien indywidualnie porówna oferty, które otrzymał i wszystko skalkulować. Ja korzystałam z leasingu w Getin i wszytko poszło dobrze, ale wiem, że dobre oferty i opinie ma też EFL. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wipi Napisano Sierpień 8, 2018 Dobrą opcją jest zdecydowanie Toyota Bank, choćby dlatego, że mają używane toyoty, które są dostępne w leasingu. Tańsza a mimo wszystko sprawdzona opcja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Listopad 12, 2018 tu masz wszystkie informacje potrzebne https://www.vivus.pl/moje-finanse/najnowsze-porady/co-to-jest-i-na-czym-polega-leasing/ i są tu fajne rady co najlepiej wybrać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Piotres Napisano Listopad 28, 2018 Ja ze swojej strony odradzam na pewno leasing ze strony leaselink.pl mają bardzo drogi leasing, ja dałem się na to złapać i teraz żałuje że nie poszukałem opinii. Lepiej poszukać innej strony . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia O Napisano Listopad 29, 2018 Ja brałam leasing na agregat i rower w LeaseLink przez Allegro i jestem bardzo zadowolna zarówno z kosztów i obsługi. Sprawdzałam inne oferty i inne firmy albo nie chcą robić transakcji poniżej 20 tys albo tydzień przygotowują ofertę...generalnie nikt dobrze nie umie robić umów leasingowych na nie samochody. Dodatkowo marudzą że nie kupią od sprzedawców nieznanych i wiele innych przeszkód robią. Koszty są faktycznie wyższe niż na samochody ale tutaj wkurza mnie że samochody chętnie robią na dobrych kosztach, a inne rzeczy olewają sobie i przy okazji klientów. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Joanna Mi Napisano Listopad 29, 2018 LeaseLink nie robi samochodów, korzystałam z ich usług na allegro na rower i drugą umowę na lampę do paznokci. Super obsługa i dobre koszty jak na zakupy nie samochodowe. Inne firmy marudzą wybrzydzają nawet ofert nie potrafią szybko zrobić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość MAREK_J Napisano Grudzień 23, 2018 Dnia 28.11.2018 o 22:21, Gość Piotres napisał: Ja ze swojej strony odradzam na pewno leasing ze strony leaselink.pl mają bardzo drogi leasing, ja dałem się na to złapać i teraz żałuje że nie poszukałem opinii. Lepiej poszukać innej strony . Cześć, a ja jestem super zadowolony z leaselink.pl. Jeśli leasing na drobne sprzęt (nie samochody) to nie ma nic lepszego. Wypróbowałem i jestem w szoku. Szybko, wszystko online, transakcję realizowałem o 21 i po 2 minutach miałem decyzję rewelacja. Koszty były ok jak na transakcję na 4 tysiące to najlepsze ze wszystkich ofert które widziałem. Z tego co czytałem to oferta zależy od zdolności i wiarygodności kredytowej może dlatego otrzymałeś drożą ofertę. Ja polecam, są rewelacją Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach