Gość batiki Napisano Luty 19, 2019 Od dwóch lat mam firmowe samochody i trochę cięższego sprzętu w ramach leasingu i sobie chwalę. Wszystko załatwiałem w Leasing Experts w Szczecinie. Dużo konkretów o warunkach, kosztach, wykupie i tak dalej jest na leszczecin.pl. Można się z nimi dogadać, wszystko tłumaczą, polecam zwłaszcza osobom które nigdy wcześniej nie miały do czynienia z leasingiem i nie wiedzą do końca – z czym to się je. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Damika11 Napisano Grudzień 6, 2019 Warto też się udać do salonu Carolina Toyota Włochy. Są okej. Oferują auta uzywane ale w bardzo dobrym stanie i dobrym wyposażeniu. Mąż kupił od nich dwa samochody na firmę i jeden prywatny. ceny niższe niż w przypadku nówek, ale bardzo się opłacił zaku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wiciuś 0 Napisano Listopad 18, 2021 Z mojej strony mogę Ci polecić wybór jakieś opcji poza dealerskiej. Ja współpracuje pod kątem aut firmowych w ramach leasingu, ale z firmą Car Lease Polska (carleasepolska.pl/). W ofercie auta różnych producentów, świetnie przygotowana oferta i dobre warunki współpracy, podejście przede wszystkim frontem do klienta jak to się niekiedy określa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach