Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet,pyta facet

Polecane posty

Gość gość

Znacie moze ladne meskie perfumy do kwoty 100zl?Mlody juz nie jestem bo mam 37 lat wiec zapach chyba powinien byc odpowiedni do wieku?prosze was o pomoc,dziekuje

Gość gość
Chodzi Ci o takie próbki perfum? Bo prawdziwe są od 400zł za 50/100ml

Gość gość
poprostu chodzi mi o ladny zapach do max 100zl

Gość Princessinthesky
Za taką cenę nie kupisz fajnych perum.

Gość gość
Napewno nie kupisz perfum za tą kwotę. Radzę iść do perfumerii gdzie płaci się za 1 ml danego zapachu. Tam ci fachowo doradzą.

Gość gość
Głupie gadanie że za 100zł nie kupi się ładnego perfumu. Tak jest ale tylko w przypadku, kiedy wyznacznikiem nie jest zapach ale marka i logo danego produktu. Ale czy jesli kupimy perfum za 400zł z podpisem na butelce słynnego piłkarza, to znaczy że zapach jest dla każdego piękny? NIE płacimy za produkt reklamowany przez pana XY. Autorze, są sieciówki, perfumerie itd. tam masz spory wybór, również tanich, bo mniej znanych firm, a bardzo przyjemnych zapachów. Jednak to co napisałam, kazdemu musi się indywidualnie zapach spodobać, bo też każdy na inny odczyn ph skóry i połaczenie z perfumem da inny zapach na nim, niż np. na koledze. p.s. Są też wody kolońskie, które rówież ładnie pachną, a są stosunkowo tańsze.

Chodzi o to, że tanie perfumy nie są trwałe. Za 100zł można kupić zapach dosłownie "ładny". Trywialnie ładny, lecz nie wybitny. Sławni piłkarze czy aktorki nie tworzą sami perfum, poza tym te ich perfumy to zwykle wyroby ze średniej / niskiej półki.

Gość gość
G****o prawda. Ja kupuję perfumy poniżej 100 zł. i pachną ładnie. Ale niektórzy wyżej srają niż d**y mają, więc psikają się perfumami za 500 zł.

Gość gość
gość dziś to tak samo jak ze sprzętem czy jedzeniem płaci się za markę nie za jakosć dany produkt, sprzęt może być porównywalny, a nawet lepszy od tego droższego.

Gość gość
Wyszukaj sobie wśród zapachów Gosha

Gość gość
Dobra marką jest Taylor of bond street reszta to same syfy jeśli chodzi o perfumy.

Gość gość
Do 100 zl to w rosmanie kupisz. Nie bedzie to zapach wartosciowy, bedzie zalatywac tandeta

Gość gość
Moze Beckham :)

Gość gość
Gó**no prawda przepłacacie za marke, a nie za jakość. A cena jest dlatego taka kosmiczna, bo przecież trzeba pokryć wielomilionową gażę jaka "należy" się danej aktorce/piłkarzowi/piosenkarzowi itd. za to że nakręcił 15 sekundową reklame jak się pryska i wzdycha.

Gość gość
Beckham jest jednym z tańszych do 100 zl. Kupuje w dobrych perfumeriach teraz wiec mam porównanie co kiedys uzywalam. Uzywalam ta dandete kiedys

Nie jestem wielbicielem marek. Mam za to bardzo czuły nos. Po pierwsze, tanie perfumy są nietrwałe i nie mają "głębi", nie rozwijają się. Po prostu są ewidentnie pozbawione niektórych składników wpływających na trwałość aromatu. Droższe zapachy są też bardziej zmienne w czasie. Choć jeśli o mnie chodzi, to nie trafiłem na żaden popularny zapach, który by mnie urzekł.

Gość gość
Nie urzekl cie zaden zapach ? Nie do pomyślenia Moge wciągac meskie zapachy nie tylko nosem ale cala soba , uwielbiam

Gość gość
Rzadko ktory pan dobrze sobie dobiera zapach. Mlody powinien pachniec inaczej i starszy inaczej. Mlody lekkie starszy cięższe ;) Moge wymienic jak chcecie ;)

Wychodzi na to, że podobają mi się zapachy w jakiś sposób dziwne. Takie, które można lubić albo nienawidzić.

Nie lubię lekkich zapachów, w szczególności świeżych / morskich i kwiatowych. Lekkie zapachy na dzień, wiosnę, lato - ciężkie na jesień i zimę.

Gość gość
89 Powiedz ktore a ja jako prawdziwa kobieta napisze cos o nich :)

Gość gość
Pytanie było do KOBIET a najbardziej się naprodukował i połowa wpisów od faceta incessiblle89

Gość gość
89 Jestes kobieta?

Gość gość
wszystko płacicie za markę to tak jak porównać słuchawki małej znany filmy superlux do znanej beats audio różnica w cenie kolosalna ale te pierwsze będą grać dużo lepiej od beats audio.

Gość gość
Tez nie lubie ani morskich ani świeżych ani kwiatowych. Jestem kobieta lubie zmyslowe tajemnicze a latem nie uzywam bo nic mi nie pasuje wtedy

Gość gość
obledne i zaskakujaco tanie do pojemnosci sa Jimmy Choo Man, bo chyba 100ml mozna miec w sephorze za 250 zł jesli sie nie myle. sa na tyle fajne ze sama planuje sobie je kupic i sie pryskac.

Gość gość
gość dziś 89 Powiedz ktore a ja jako prawdziwa kobieta napisze cos o nich usmiech.gif XWXX Dobrze że zaznaczyłaś że jesteś prawdziwa kobieta, bo jeszcze by cię ktoś pomylił z nami nieprawdziwymi kobietami :(

Gość gość
Kobiety się nie znają na zapach tak samo jak na urodzie.

Gość gość
12:40 pierwszy post, nie znasz sie. Ja mam porownanie bo kiedys kupowalam tansze a teraz gdy od 10 lat uzuwam z dobrych składników i jak powacham moj ulubiony tani z przeszlosci to widze ogromna różnice i nie pisz glupot

Gość gość
To tak jak z ciuchami , sa dobrej jakości i złej