Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet,pyta facet

Polecane posty

Gość gość
gość dziś Bzdury opowiadasz nie masz pojęcia o pojęciu.

Gość gość
Nature Pour Homme - Yves Rocher ( 89 zł/50 ml ) Green Storm - Nike ( 89 zł/150 ml ) Hoggar - Yves Rocher ( 95 zł/75 ml ) Architect - Oriflame ( 95 zł/75 ml ) Vetyver - Malizia ( 38 zł/50 ml ) Jaguar zielony Azzaro PH Zino Davidoffa Jacques Bogart Pour Homme - (45 zł./100 ml.) Jacomo de Jacomo - Rouge - (62 zł./100 ml.) Remy Latour - Cigar - (89 zł./ 60 ml.) Diesel Man - Zero Plus Masculine - (50 zł./ 75 ml.) Alfred Dunhill - Desire Men (88 zł./50 ml.)

Gość gość
gość dziś Co to za syyfff! obłędnie pachną perfumy marki Taylor of Bond Street dostępne na facetaria.pl

Gość gość
gość dziś Jak kupujesz coś co jest łatwo dostepne w Polsce to się nie zdziw, że pachnie jak kupa. Nie ma takiej ogromnej różnicy w cenie płaci się jedynie za markę nie za jakość!

Gość gość
Myslalam ze pisze z facetem. Facet zalozyl temat i dlatego tak napisalam . Sory

Gość gość
Tu autor tematu,podobno ladne i nie drogie sa zapachy marki Azzaro np. Chrome sport,Chrome legend itd,wyczytalem w Google ale czy to prawda?

Gość gość
Jesli nie lubisz morskich to jakie lubisz ? :)

Gość gość
Azzaro nie znam

Gość gość
W tej cenie to tylko Calvin Klein

Gość gość
Autorze paco rabanne złota sztaba :) ale kosztuje chyba duzo ;) nowa prada z czerwonym akcentem na butelce , nowy boss zloty , nowy boss niebieski :) Ile masz lat autorze to jeszcze cos dodam :)

Gość gość
boss pachnie jak perfumki za 20zł z bazaru

Gość gość
Autorze mam dla ciebie zapach :) Pisales ze nie jestes zbyt mlody - givenchy gentelmen z charakterystycznym czerwonym napisem ( tez ukochany elegancki) - prada Carbon - dior Home ( moj ukochany) Troche kasy kosztuja ;) ale próbki za darmo dostaniesz w sephorze :)

Gość gość
mam 37 lat

Gość gość
Zalezy ktory boss, szary moze troche jest tandetny ale jego tutaj nie podalam, zloty jest ok

Gość gość
Mieszkasz w duzym miescie ? jesli tak to dziewczyny z sephorze zrobia ci próbki za darmo , przekonasz sie jakie to zapachy .

Gość gość
Etro nie znam :) gdzie je mozna przetestować ?

Nie wiem, czy gdzieś je można przetestować, ja nigdy ich nie widziałem w żadnym sklepie stacjonarnym, ale też przyznam się, że nie szukałem.

Gość gość
Fajne butelki , zobaczylam etro na necie

Gość gość
ciekawe ile bym musiał zarabiać żeby wydać 500 zł na perfumy :D póki co taka transakcja wydaje mi się objawem choroby umysłowej. przy moich zarobkach i przy zarobkach większości ludzi z którymi mam do czynienia.

Gość gość
Kup z FM starczy Ci na dwa flakony niektore sue dlugo utrzymuja,wybierz 054fajny odpowiednik bechama

Gość gość
Wystarczy ze odlozysz dzienie pare złotych :) po jakims czasie z promocja 20 procent w sephorze mialbys taki zapach o ktorym marzysz, dior Home dla ciebie zbyt ciężki, jest dla panow po 5o

Gość gość
Znajdz autorze rozlewnie nikole ( na necie mozesz kupic tez) znajde link i wysle, refan jest fajniejszy ale u mnid w miescie juz nie ma. Kiedys kupowalam z refana , złotówka za mililitr i czesto sie mnie pytali czym pachne

Gość gość
"Wystarczy ze odlozysz dzienie pare złotych " x ja nie mówię że nie jestem w stanie odłożyć 500 zł. ja mówię że musiałbym być umysłowo chory żeby je wydać na jakieś perfumy. przeciez to czynsz za miesiąc, 4 pary porządnych spodni, kurtka, buty, jakiś fajny wyjazd albo jeszcze co innego :D a ja miałbym sobie za to perfumki kupić? jeszcze mnie nie pogieło.

Gość gość
Perfumami bardziej zachwycisz kobiete niz spodniami nowymi , serio

Gość gość
Z refana kiedys kupowalam a ludzie mysleli ze to orginaly, wogole nie bylo różnicy

Gość gość
"Perfumami bardziej zachwycisz kobiete niz spodniami nowymi , serio " x na panienki też można 500 dobrze wydać.

Gość gość
wyglądem bardziej zachwycisz kobiete