Gość zuuzanka312 Napisano Maj 3, 2017 Szukam dobrego, sprawdzonego dermatologa w Warszawie. Od kilku lat zmagam się z trądzikiem, jeśli macie jakieś doświadczenia związane z tym tematem to liczę na Waszą pomoc. Jeżeli wiecie jak to jest z wizytami na NFZ u poszczególnych lekarzy to też piszcie. Z góry dziękuję!!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nadieszna Napisano Czerwiec 6, 2017 Musisz obrać kierunek Bielany, a dokładnie ul Kasprowicza 27, gdzie znajduje się http://www.high-med.pl/ . Polecam tego dermatologa serdecznie, uczęszczałam ta gdy miałam kilkanascie lat i problem z cerą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
helio33 0 Napisano Wrzesień 19, 2017 A ja polecam dr Alicję Kik- Rachutę, przyjmuje na Chałubińskiego w Ober Clinic. Wiem jak to jest z dermatologami na NFZ bo kilka lat się tak leczyłam. Wizyta 10 minut i tylko ciągle nowe leki. To nie działa to spróbujemy to. I co z tego, że za wizytę nie płaciłam jak wydawałam na leki po minimum 100 zł. I to takie które nie działały. Do dr Rachuty trafiłam z polecenia i nie żałuję. Po pierwsze zrobiła mi dokładną diagnostykę, różne badania i na ich podstawie dała leki, nie "na oko". Stan mojej skóry bez porównania lepszy! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 9, 2018 ja myślę, że pomoze Ci dermatolog z przychodni www.tommed.waw.pl z Warszawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
joasia87 0 Napisano Październik 31, 2021 Polecam mocno klinikę DERMEDICUS, naprawdę super miejsce, ze świetnymi specjalistami na pokładzie. Ja chodziłam do dr Bacz Malinowskiej, naprawdę rewelacyjna osoba i bardzo dobry lekarz. U mnie kuracja zakończona sukcesem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach