Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćiowa123

Pisanie z kims z internetu. Ma sens?

Polecane posty

Gość gośćiowa123

Poznałam przypadkowo pewnego chłopaka, wymieniliśmy się emailami bez jakichkolwiek założeń. Po prostu żeby pogadać o niczym. To trwa już 2 tyg tak sobie piszemy. Ja sama, on sam. Czy to ma sens? Czy to tylko zapychanie wirtualne naszej samotności. I uzależnienie. Bo nie są ta 1 czy 2 emaile dziennie. A 20 i więcej. Myślę w ciągu dnia co robi, jak nie odpisuje tez dlaczego. Nie wchodzimy na razie w jakieś intymne tematy, głównie o pogodzie. Imiona znamy. ?.jeśli są prawdziwe. Lepiej to uciąć im szybciej tym lepiej?

Gość gośćiowa123
Dodam ze Poznałam w internecie, na jakimś forum, ja cos napisałam a on na to ze moze pogadamy i podał adres. Tak się zaczęło:)

Gość gość
Dużo osób się poznaje w ten sposób wiec jak najbardziej tak. Tylko najlepiej w miarę szybko spotkać się w realu

Gość gość
nie ważne jak się zaczyna, ważne jak się kończy :)

Gość gość
Ile ty masz lat?

Gość gość
Raczej nie ma, zwiazek na odlegosc to katorga, predzej czy pozniej bedzie wam to doskwierac,poza tym ludzie w necie klama jak najeci :-Oraczej zapychanie czasu samotnosci, uzaleznienie.

Gość gość
Znasz może książkę lub film "Samotność w sieci"? Dla wielu osób internet stwarza takie możliwości, że mogą w ogóle z kimś o czymś pogadać. Życie towarzyskie przeniosło się do neta ☹

Gość gość
Ja mam 28 a on 38. Ale mi to nie przeszkadza

Gość gość
Pisz z nim, jeśli to nie jakiś zbok. Może okazać się osobą skrzywdzoną przez los, na wózku inwalidzkim. Znajoma poznała kiedyś takiego chłopaka, fajnie sobie pisali przez 2 lata. W końcu się przyznał, że kiedyś źle skoczył do wody i takie są tego efekty. Jej nie zależało, żeby kogoś poderwać, trochę się nudziła po pracy, chciała pogadać z kimś z Polski

Gość gość
gość dziś Ja mam 28 a on 38. Ale mi to nie przeszkadza XXXXXXXXX Byłam przekonana że 14-15 lat! A ty masz 28 a takie dziecinne myślenie, problemy i jako tak dorosła kobieta obcych sie pytasz czy dalej maile pisać czy to zakończyć. Nie wierzę, musisz być gimbuską.

Gość gość
Gimbus czy nie, pisząc z pokrzywdzonym przez los, dobry uczynek robi w sumie. A tu ból d/u/p/s/k/a jak zawsze i o wszystko ☺

Gość gośćiowa123
Tak pytam. A Ty skoro tu siedzisz to chyba rad chcesz udzielać. To zacznij bo na razie mnie tylko próbujesz obrazic;).

Gość gośćiowa123
Tylko ze on jest bardzo skryty i bardzo juz przez tą samotność zrezygnowany, to da się wyczuć. Unika ludzi, ale coraz bardziej się otwiera.

Gość szalona 99
Ja poznałam chłopaka przez internet. Strasznie dużo pisaliśmy, aż przeprowadzilismy rozmowę przez telefon, a następnie się spotkaliśmy. Musicie rozmawiać o spotkaniu :) jeżeli będzie uciekał od tego, to zakończ to..żebyś się bardziej nie wdala w ta znajomość i zalowala..pozdrawiam :)

Gość gość
Chciałabym, ale boję się, że taką propozycją go przestraszę:). Jeszcze poczekam. Jak sam o sobie pisal jest odludkiem, boję się że już niereformowalnym:).

Gość gość
To po co z nim gadasz. Ja czasem z kims popisze z nudów ale nic więcej nie zamierzam

Gość gośćiowa123
Bo sie od tego tak jakby uzaleznilam. A on ode mnie. To nie jest normalne ze on pisze zaraz po przebudzeniu, a ja zaraz po przebudzeniu sprawdzam poczte:).

Gość gość
Na razie 2/1 za tym, żeby pisać:). Kto da więcej?