Malowany 118 Napisano piątek o 20:48 (edytowany) Edytowano piątek o 20:49 przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 10 godzin temu 22 godziny temu, Stypiara i sernik tak napisał: Pod nami przeczytałem Z pisaniem to wiem, że masz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 10 godzin temu lalala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 9 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 9 godzin temu mam nadzieję, że sluchacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 174 Napisano 9 godzin temu Położyłam się spać po południu i spałam dwie godziny. Chyba pierwszy raz w życiu tak mnie ścięło, bo to wszystko wina Malowanego. A jutro o 4 rano muszę wstać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu Tak mi przykro. Tak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rokabaska 15 Napisano 8 godzin temu witaj multikincelu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu Pisz po polsku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 8 godzin temu paluch to pozerska kuurwa, moglbym mu splunac w pyysk a on by udal ze deszcz pada, bo ma renome rapera i by mu wstyd bylo ze mu lamus naplul w morde a jak by zrobil afere to by i tak zostal posmiewiskiem, bo nic by mi nie zrobil poza przeklenstwem na mnie, nawet by mnie nie dotknal, takie sa polskie raperki, kazdego z nich mozna latwo stlamsic bo zbyt mocno cenia sobie imidz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu Muzycznie legenda. Jako człowiek mnie nie interesuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu wszystko pod kontrolą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 118 Napisano 8 godzin temu Poza tym, możesz mu ewentualnie buty czyścić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 182 Napisano 7 godzin temu Kropla do kropli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 7 godzin temu Krejzolka podobaja Ci sie moje zaloty? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 7 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
przelot 182 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, summer_song napisał: Krejzolka podobaja Ci sie moje zaloty? Libedowi sie bardziej pdoobaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 7 godzin temu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer_song 67 Napisano 7 godzin temu libet nic mi nie zrobi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach