Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muka_buka

GoPro czy warto?

Polecane posty

Gość muka_buka

Chciałabym kupić sportową kamerę, tak na użytek własny, zastanawiam się czy warto inwestować w oryginalną Go Pro czy jakaś kamera sportowa "innej marki" też by się sprawdziła? Fajnie, gdyby miała oczywiście względnie dobrą jakoś nagrywania, ale z drugiej strony też jakimś fanatykiem supersprzętu nie jestem.

Gość gość
Jest jakaś dobra chińska. Nie pamiętam jaka, ale poszukaj w necie, to znajdziesz recenzje.

Gość muka_buka
A myślisz, że taką chińską lepiej kupić poprzez Allegro u jakiegoś sprzedawcy czy zamawiać z Ebaya lub Aliexpress?

Gość gość
muka_buka poszukaj w goglach: bukkake

Gość gość
Lepiej Ebay/Ali. Tylko trzeba uzbroić się w cierpliwość, bo nawet dwa miesiące może iść. W PL nie zamawiaj, a jeśli już, to tylko wtedy, gdy zależy Ci na czasie, a sprzedawca ma towar dostępny od ręki.

Gość gość
Droga Koleżanko! Jeśli kamerka ma być używana w aktywnym sporcie np. łóżkowych igraszkach to najlepiej GoPro, jeśli w sportach wodnych np. pływając w basenie i nagrywając napęczniałe slipy mężczyzn - to dodatkowo zakupić trzeba pokrowiec wodoszczelny - niestety to trochę drożej wyjdzie. Natomiast jeśli zamierzasz tylko nagrywać naturystów na plażach albo bzykające się pary po krzakach w parkach - to wystarczy najprostsza kamerka - nawet z Chin.

Gość Krusiczek
Moim zdaniem nie ma sensu tak bardzo przepłacać na takie gopro, za dużą rozsądniejszą kase można dorwać już na przyklad Xblitz Move 4K http://xblitz.pl/produkt/xblitz-move-4k/. Kosztuje 1/4 tego co te wszystkie super profesjonalne kamery a nagrywa obraż w naprawdę super jakości. Do tego można nią sterować z pilota na nadgarstek

Gość Barti78
A ja uważam, że lepiej postawić na sprawdzony i znany sprzęt a nie bawić się w kupowanie podróbek, które mogą być zawodne. Teraz jest fajna opcja, że można kupić GO PRO HERO i dostać do tego uchwyt do niej w pakiecie. Tutaj link do sklepu gdzie można kupić zestaw: https://www.mediaexpert.pl/kamery-sportowe/kamera-sportowa-gopro-hero,id-1104403

Gość Barti78
A ja uważam, że lepiej postawić na sprawdzony i znany sprzęt a nie bawić się w kupowanie podróbek, które mogą być zawodne. Teraz jest fajna opcja, że można kupić GO PRO HERO i dostać do tego uchwyt do niej w pakiecie. Tutaj link do sklepu gdzie można kupić zestaw: https://www.mediaex pert.pl/kamery-sportowe/kamera-sportowa-gopro-hero,id-1104403

Gość Ebin

Akurat jeśli chodzi o wybór kamery sportowej to tutaj na pewno warto zwrócić uwagę na MM9359FS od Manty ponieważ jest tutaj kilka naprawdę fajnych propozycji jeśli chodzi o wersje z wysoką jakością obrazu 4K, stabilizacją obrazu, czy także dobrym sensorem i modułem Wifi dla lepszego przesyłania filmów oraz zdjęć. W mojej opinii dobry sprzęt za rozsądne pieniądze.