Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja mam dosyć irracjonalnych ludzi,którzy mnie gnoją

Polecane posty

Gość gość

o jakieś bzdury,nad którymi nikt normalny by się nie zastanwiał,pośmiałby się może,wkurzył nieco w razie przegięcia.A robią to tylko po to,żeby wyładować jakieś swoje frustracje.Mogę mieć nawet jakąś żonę zołzę,która będzie ustawiała a nawet mi wleje mi za konkretne przewinienia.Jednak mam dosyć irracjonalnych ludzi,którzy sami nie umieją się ze swoją głową porozumieć i wylewają to na innych.

Gość gość
Ja chcę mieć wreszcie normalne życie samemu lub z kimś.

Gość gość
to miej, zamiast tu wylewać swoje żale :P

Gość gośćed
A teraz masz nienormalne życie? A może to z Tobą jest coś "nie tak" i dlatego jesteś za coś gnojony. Nie pomyślałeś o tym?

Gość gość
muszę gdzieś te żale wylać

Gość gość
17:27 strzep se peezde trollu 24/7 :)

Gość gość
Jestem nieco specyficzny fakt,ale za rzeczy które mi w rodzinie robiono awantury,snując jakieś teorie spiskowe,w moim towarzystwie z którym jako tako się dogadywałem,pośmianoby się,powiedziano by wyluzuj w razie przesady.Łącząc ten fakt z faktem,że osoby robiące te awantury albo wkopały się w g****o,albo nie radzą sobie ze sobą doszedłem,że jednak w miarę normalny.

Gość gość
będzie trudno bo ja peezdy nie mam :) ale widać chamstwo wylazło z ciebie autorze :)

Gość gość
17:33 - a możesz napisać bardziej zrozumiale dla ogółu? :D

Gość gość
A teraz mi ktoś zrobił awanturę,że na facebooku z anonimowego konta napisałem do pewnej Agnieszki,że jest nadal niezłą laską,z którą coś nas do siebie ciągnęło,ale która była mężatką.Nawet tego nie przeczytała bo nie jestem jej znajomym.Moja porąbana siostra która nigdy nie radziła sobie ze sobą i jest w nieudanym małżeństwie wysnuła z tego teorię,że chcę tę Agnieszkę zgwałcić i doniesie ona o tym na Policję..

Gość gość
gdyby tak napisał na telefon Agnieszki,którego nie mam,sam nie lubię nieznanych numerów,ale na jakimś bzdurnym facebooku,na którym nikt nikomu nie każe się prezentować,co innego 100 takich wiadomości,jakieś grozby karalne i tu żadne s********j nie pomaga bo ten ktoś wtedy wskakuje na tony,że się o mnie martwi

Gość gość
daruj sobie, a siostrę pogoń bo ona za ciebie życia nie przeżyje. jak się martwi, to niech codziennie zrobi ci zakupy w biedronce :D

Gość gość
ale jak takie towarzystwo pogonić jak matka nie wie co z nią zrobić,jak ona mimo tego małżeństwa nadal jest tak p**********a,że nie wie co z nią zrobić