Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ja zainstalowac podsluch w telef.meza?

Polecane posty

Gość gość

Znacie się na tym?mąż ma zwykły prosty telefon....

Gość gość
Żadna zdradzana żona nie wie?

Gość gość
Ja nie musiałam instalować.cymbal zostawił jakieś SMS-a no i wpadl

Gość gość
Up

Gość gość
Ja tez o tym myślę, ale on ma pin. Coraz częsciej za to zastanawiam sie czy to ma sens taki zwiazek.

Gość gość
Tyle zdradzanych żon szaleje na forach a patrz nie ma kto ci pomóc :p ja jestem kochanką to Ci nie pomogę:p

Gość gość
Ale jakiego rodzaju podsłuch? Chcesz móc przechwycić jego smsy czy połączenie internetowe?

Gość gość
Chce smsy.na pewno pisze z laska a wszystko kasuje niestety.

Gość gość
Mój nie a pinu telefon czasami daje mi do przejrzenia na moja prosbe bo wie ze go podejrzewam.ale sądzę że wywala smsy

Gość gość
A daj se spokój. Bzyknij się z innym facetem w tajemnicy przed mężem i od razu on przestanie Cię interesować.

Gość gość
A to z tym będą duże problemy. Smsy oraz połączenia da się przechwycić tylko za pomocą specjalnie do tego zrobionych urządzeń zwanych "imsi catcher". Maszynka ta, rozmiarów małej walizeczki, udaje certyfikowany nadajnik sieci gsm, co powoduje automatyczne połączenie się z nią wszystkich telefonów w okolicy. Koszt jednostkowy to jakieś 150 tysięcy pln. No i łatwo wykryć obecność takiej pluskwy za pomocą specjalnych aplikacji na zroogowanego androida. No i na koniec pozostaje jeszcze kwestia legalności - w większości krajów (także w Polsce) używanie jak i samo posiadanie fałszywych nadajników bts jest surowo karalne. Chociaż ostatnio chińczycy zrobili taki myk, iż zaczęli produkcję tych urządzeń na rynek cywilny, ale nie ufałbym chińskim klonom robionym po kosztach. Mogą mieć w sonie wirusy albo być bardzo awaryjne. Koszt takiej podróbki to z 10 tysięcy pln.

Gość gość
Bzykne innego jak będę pewna zdrady meza

Gość gość
Czytałam że są programy które można zainstalować na fin męża.nie wiem jak się zabrać do tego...

Gość gość
Większość takich programów to fałszywki, które służą przestępcom do rozprzestrzeniania wirusów. No i aby takie coś zainstalować to trzeba mieć bezpośredni dostępo do telefonu ofiary

Gość gość
Bzyknij na zapas, przecież i tak się nie dowie. I tak Cię zdradza, nie oszukuj się

Gość gość
Ja mam dostęp do telefonu męża.nie oszukuje się chce po prostu mieć z czym iść do sadu

Gość gość
no wlasnie, te programy to chyba sciema wiec nie wiem czy cos istnieje.Moze sprobuj innych sposobow na wykrycie zdrady?

Gość gość
no to ci zonki pomogły-hahaha- wynajmij detektywa:p

Gość gość
up up

Gość gość
Ufff jak dobrze ze nie wj***lam sie w gowno z mezusiem i bachorem. Ufff ufff uffff :)

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy on Cię zdradza czy nie, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość pridea
Popatrz sobie na http://www.spyshop.pl/ tam są przeróżne rzeczy do podsłuchiwania, sprawdzania itp. Myślę, że na pewno znajdziesz coś odpowiedniego, plus jak nie będziesz wiedziałą jak to zrobić to na pewno Ci pomogą z tym.

Gość gość
Jak chcesz wiedziec czy mąż Cię zdradza, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl