Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwna narośl

Polecane posty

Gość gość

Proszę o pomoc. Wyrosło mi coś dziwnego na dziąśle, nie jakiś guzek bo jest to podłużne i urosło w dół mogę tym ruszać bo nie jest całkowicie przyczepione do dziąsła, tylko z niego "wyrasta" kolor czerwony końcówka jakby czarna strasznie się stresuje.. Czekam na wizytę u dentysty, lecz nie wiem co myśleć.. nigdzie na Internecie nie znalazłam podobnego problemu. Może ktoś z Was tak miał?

Gość gość
Fote wrzuć

Gość gość
20170503_230905.jpg

Gość gość
Ojej :o W życiu czegos takiego nie miałam.

Gość gość
Wiem to straszne. Dlatego też siedzę i się martwię :( :( Wygląda to okropnie, aż się płakać chce..

Gość gość
Jutro biegusiem do dobrego stomatologa.

Gość gość
wygląda na nadziąślaka, rak w jamie ustnej wyglada zupełnie inaczej ;) aczkolwiek udaj sie ale do dobrego dentysty :)

Gość gość
Dziękuję, za uspokojenie może faktycznie to jest nadziąślak. Zobaczyłam to 2 dni temu bo, nawet nie boli.. jestem w ciąży za chwilę rozwiązanie i właśnie przeczytałam , że u kobiet w ciąży zdarza się to dość często. Tak czy siak jutro skontaktuje się z denstystą i poproszę o szybsze przyjęcie. Mieszkam za granicą i nie ma możliwości pójścia prywatnie od ręki.

Gość gość
tak to prawda u kobiet w ciazy wystepuja takie przerosty dziaseł przez hormony, jestem higienistką stomatologiczna i widziałam juz cos takiego kilka razy, nic sie z tym w ciazy nie robi a po porodzie powinno znikąc, jesli nie to sie usuwa go w gabinecie ;)

Gość gość
Super, dziękuję bardzo za wypowiedź.

Gość gość
Bardzo miło z Twojej strony pisać takie rzeczy ciężarnej kobiecie... kiedyś na pewno, ale jeszcze nie teraz!