Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

On mnie nie zauważa?

Polecane posty

Gość gość

Podoba mi się pewien mężczyzna. Okazuje mu to na różne sposoby, jestem przy tym miła i zabawna. Naprawdę daje mu wiele sygnałów. Czy on tego nie widzi czy nie jest mną zainteresowany? Dodam że często,w sumie to zawsze odpowiada na moje zaczepki, ale nie robi kroku naprzód. Jaki może być tego powód?

Gość gość
Chyba nie jest zainteresowany. zapytaj go czy się z tobą umówi to będziesz miała pewność.

Gość gość
nieśmiały

Gość gość
Tzn. Sam Cie nie zaczepia, nie usmiecha sie, nie stara sie byc blisko?

Gość gość
Zaczepia mnie, jest dla mnie bardzo dobry, patrzy w oczy głęboko - do tego stopnia ze mnie to krępuje, zawsze pomaga bezinteresownie, nie chce nic w zamian... ale trwa to jakiś czas a ja nie chciałabym zakochać się bez wzajemności... nie wiem, moze widze cos czego nie ma... Jak mogłabym sprawdzić czy choć trochę mu się podobam? Jest jakiś sposób? Czy to dać sobie spokój- odpuścić, zapomnieć? dlaczego on to robi?

Gość gość
Moze mu sie podobasz ale ma dziewczyne dlatego nie robi nic wiecej, chodzi mu tylko o flirt

Gość gość
O jaki flirt? O nic mu nie chodzi, to autorce chodzi, a wy nie dorabiajcie historii z tyłka wziętych :-D Baby naprawdę mają coś z głowami, facet jak jest miły to na bank o coś mu chodzi ale jest niesmiały, jak się w ogóle nie interesuje to na bank jest jeszcze bardziej niesmiały... albo nienormalny palant i nie wie co traci ;-) Chyba najlepiej być dla was skończonym chamem, traktować was jak g****o, ale nawet wtedy będziecie zachodziły w głowę ile was tu jest o co mu chodzi :-D

Gość Wertykalna trąbka
2:50 w końcu ktoś normalny na kafe :D

Gość gość
Jak chcesz wiedziec co on o Tobie myśli i czy mu się podobasz, napisz do mojej wrózki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
Kobietom to się często tylko WYDAJE że dają niby sygnały. Ale tylko w ich mniemaniu, większość facetów tego nie widzi. Zaproponuj wyjście na piwo i po problemie.

Gość gość
PROPOZYCJA PIWA to nie jest SYGNAŁ!!!!! To się nauczcie odczytywać sygnały. Jak nie umiecie. Ja wiele razy dawałam sygnały i nie były zauważane. Jak kobieta sie pilnuje i boi to jest sygnał, że facet sie jej podoba. Przynajmniej w moim przypadku.

Gość zawsze szczery
To się nauczcie odczytywać sygnały. x hahahahahahah, komu zalezy?

Gość gość
Sygnały kobiety są takie zależy jaki ma humor w dzień a kobieta zmienna jest , prawdziwy mężczyzna to ignoruje. Pójdźcie gdzieś razem i będzie wiadomo.

Gość gość
Każda kobieta w miesiącu ma chcice, potem jej przechodzi :)

Gość gość
...i groźnie patrzy na faceta jak sroka w gnat a zagadana mówi nie odzywaj się do mnie, daj mi spokój, jestem zajęta, to są te sygnały? ;-) ...później zakłada temat na kafe ,,jak to odkręcić?" bo mi się czynności pomyliły :-D

Gość gość
To się nauczcie odczytywać sygnały. Jak nie umiecie. Ja wiele razy dawałam sygnały i nie były zauważane. Jak kobieta sie pilnuje i boi to jest sygnał, że facet sie jej podoba. Przynajmniej w moim przypadku. x Ha ha ha ha

Gość gość
Faktycznie sygnał jak... :classic_cool:

Gość gość
Jak kobieta czesto na was zerka I sie usmiecha to owszem jest to jakis znak, daje wam wtedy zielone swiatlo bo przeciez nie do kazdego sie tak usmiecha! I nie na kazda osobe tak dlugo patrzy wiec wystarczy dobrze sie przyjrzec no chyba ze Sami nie chcecie widziec tych znakow. A co, dopiero jai kobieta podejdzie I wypali ,,umowimy sie?" To bedzieie DLA was znak?? Haha

Gość gość
Zerkanie ok, ale ten uśmiech wam nie wychodzi bo człowiek się zastanawia - a ta co, zrobiłem jej coś? ...kupę zrobiła? ...albo tylko wam się wydaje że się uśmiechacie :classic_cool:

Gość gość
Czyli po zerkaniu wiesz ze sie podobasz?

Gość gość
Nic nie wiem gdy patrzą jakbym im rodzinę wymordował albo je brzuch bolał :-P ...w takiej sytuacji też odchodzi ochota na poznanie panny nawet gdy jest śliczna... choćby tutaj widać jak dziewczyny mają popaprane pod pokrywką, im bardziej zainteresowane tym gorzej, czynności im się mylą... a później żałują ;-)

Gość gość
Śmieszne są te królewny z drewna, złe że nikt nie odczytuje jej sygnału jak ona "się boi", haha, komedia.