Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alicja4444

Mąż zdradził mnie... Z mężczyzną

Polecane posty

Gość Alicja4444

Jesteśmy małżeństwem od 10 lat i kilka dni temu potwierdziły się moje obawy. Zdradza mnie. Z mężczyzną. Nie umiem na niego patrzeć, unikam go od tego czasu, nie potrafię się pozbierać. Nie potrafię mu nawet powiedzieć, że wiem o tym. Nawet płakać nie mogę. Co z tym zrobić? Któraś z kobiet miała takie doświadczenia? Najchętniej wyrzuciłabym go z domu na zbity pysk, żeby go więcej nie oglądać. Ale co mam powiedzieć córce?

Gość gość
Jak to odkryłaś?

Gość Alicja4444
Od dawna było coś nie tak. Przesadna i nagła dbałość o siebie, coraz późniejsze powroty z pracy, częste wyjazdy, zabieranie wszędzie ze sobą telefonu. Nienawidzę siebie za to, ale sprawdziłam jego laptopa i maile, wszystko było jasne.

Gość Alicja4444
Od dawna było coś nie tak. Przesadna i nagła dbałość o siebie, coraz późniejsze powroty z pracy, częste wyjazdy, zabieranie wszędzie ze sobą telefonu. Nienawidzę siebie za to, ale sprawdziłam jego laptopa i maile, wszystko było jasne.

Gość gość
Nie ma innego wyjścia, chyba musisz mu powiedzieć, że wiesz o wszystkim.... Swoją drogą, co tym ludziom siedzi w głowach :/ Znam kogoś, kto był gejem - nawrócił się na jakiś optymistyczny wariant religii i teraz należy do zboru. Niby okej, ale zaręczył się z dziewczyną i planują ślub... Mam wrażenie, że to prędzej czy później się rozleci w drobny mak.

Gość Alicja4444
Nie mam nic przeciwko osobom homoseksualnym czy bi, ale żyliśmy ze sobą jako małżeństwo 10 lat, mamy córkę, on mnie przez ten cały czas okłamywał... A zdrada to najpodlejsze, co mi zrobił, mi i dziecku. I co mam jej powiedzieć? Tatuś musi się wyprowadzić, bo woli innych panów?

Gość WStrętna
A jakby wolał inne panie. Mam czasem wstręt do kobiet- wzdryga mnie gdy kobieta nie jest moim typem, a podoba się komuś komu ja się podobam,tak mam,- i nie chciałabym powiedzieć: tata woli inne panie,przepraszam-paniĄ. Zwróciłam uwagę na liczbę mnogą -panów. Troszeczkę nie połapuje się w tym co mówisz (nie czepiać się mojego stylu nie stylu). Sama nie możesz się w tym rozgarnąć, bo już nie wiesz nad czym masz się zastanawiać. Nie martw się o córke, każdy swoje ma życie i rozgryzać je będzie póki nie dostanie się do środka przedmiotu/istoty. Nie ważne o co chodzi mi z ostatnimi wyrazami poprzedniego zdania. Ważne jest to, że nie oszukiwał cię ze swoją seksualnością najprawdopodobniej. Nie mogło być tak genialnie w czasie kiedy spotykaliście się jako para. Coś się musiało posypać i nie zostało zgarnięte, żeby powstała z tego znowu kupka,kopa jakiegoś piachu czy kaszy manny. Właściwie nie musisz się zastanawiać: Co takiego to mogłoby być? Nie wrócisz. Musisz ruszyć z miejsca. Wiem, że dasz radę!

Gość gość
Mógł być bi

Gość WStrętna
Nie mogło być tak genialnie w czasie kiedy spotykaliście się bez rezonowania na tym samym poziomie*

Gość oliviaA
Jedno jest pocieszające: dziecka mu nie zrobi! :D

Gość gość
Niestety masz męża podała, czy geja jak kto woli. A przyczyną tej tragedii i Tobie podobnych jest nietolerancja społeczeństwa wibec homo, potem taki/taka ładuje się w związek dla pozoru, by nie wzbudzać podejrzeń i rani przy tym niewienne osoby

A przyczyną tej tragedii i Tobie podobnych jest nietolerancja społeczeństwa x chyba Cię posrało:D

Gość gość
Jak chcesz wiedzieć co powinnaś zrobić, napisz do mojej wróżki Sofii, jest świetna. Jej adres to tarocistkasofii@wp.pl

Gość gość
chyba lepiej że zdradził z facetem niż z kobietą?

Gość gość
Nie miej do siebie pretensji, ze sprawdziłas. Gdybys nic nie znalazła i maz byłby czysty - wtedy wyrzuty są na miejscu. Cóż to powiedzieć - zapewne, gdy wyznasz prawdę, mąż przyzna, ze jest gejem, a małżeństwo i rodzina były tylko sposobem na brak akceptacji rodziny i społeczeństwa. Myśle, ze przez czas trwania miał inne znajomosci z mężczyznami - natury sie nie oszuka:(

Gość gość
Jaki jest sex z mężczyzna? Bo ja zawsze tylko z kobietą Może i twój mąż był poprosu cieakaw. Chciał się przekonać na własnej skórze jak to jest kochać z wstrętnym facetam.

Powiedz mi, czemu chcesz mieszać córkę w Wasze intymne sprawy? Stwierdzenie "tatuś się wyprowadza bo nam nie wyszło, ale obydwoje kochamy ciebie nad życie" to za wysokie wymagania? Pomijam chwilowo, że obydwoje powinniście uczestniczyć w tej rozmowie.

Gość gość
A z tobą sypiał? Długo to trwa?

Gość gość
Zrób mu taki coming out, że się nie pozbiera :-P

Gość gość
5:38 Chyba Ciebie posralo idiotko, myslisz ze tak nie jest? I nie pisz do mnie bo z chamami i debilami nie rozmawiam

Gość Edziaaaaaaaa
12.40. Dobre! :D Jestem za :D To chyba najlepsza opcja

Gość gość

Gość Alicja4444
Nie, nie chce mieszać córki w nasze prywatne sprawy. Tylko że to normalne, że dziecko zapyta, co się dzieje, a z czasem będzie drążyło temat, zwłaszcza że zapewne może usłyszeć jakieś plotki lub przypuszczenia. Dziękuję wszystkim za rozsądne wypowiedzi, tych mniej rozsądnych nie skomentuję. Dziś wieczorem muszę się zebrać na odwagę, a bardziej na to, żeby móc na niego spojrzeć bez wielkiego obrzydzenia i po prostu go wywalić.

Gość gość
Alicjo on zawsze będzie chciał seksu z kimś innym. Jaki masz plan? Czy jesteś gotowa na rozmowę? Moim zdaniem chcesz mu tylko wygarnąć, a wtedy rozpoczniecie poplanie się w bagnie Idź najpierw do psychologa po poradę i rób według jego wskazówek. Sama nie poradzisz sobie

Gość gość
Ale wy ze sobota normalnie syplascie? Spędziliście czas? Od zawsze był gejem i sie ukrywał? Długo to trwa?

Gość gość
I co?

Gość Alicja4444
Nie, nie chce mu "tylko wygarnąć". Chce wyrzucić padalca z domu. A co do psychologa - on nie podejmie za mnie decyzji, zresztą tu nie ma o czym dyskutować.