Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak ponownie zmobilizować się do biegania

Polecane posty

Gość gość

Witam , zacznę od tego że do niedawna była fanką biegania. Potrafiłam 2 lata przebiegać dzień w dzień niezależnie od pory roku. Schudłam znacząco. Ale po tym jak głupia odpuścilam. Waga wraca do tej starej sprzed 3 lat. Jestem załamana. Coś się stało ze mną i nie potrafię odnaleźć się tak jak dawniej i jesc i biegać tak jak dawniej. Gdzieś ten zapał wyparowal ze mnie, a przecież wiem ze tak niewiele trzeba by znów odnieść sukces. Problem w tym ze bieganie juz mnie tak nie cieszy bo nie widzę efektów. Co z tym zrobić? Pomóżcie. :)

Gość gość
Psie...Stawy , daj mi twoje cpunerskie jointy bez bólów, a weź moje obolałe to se pobiegam

Gość gość
Ja tez duzo przytylam e ciazy i chcialabym to zrzucic. Zaczelam biegac i np biegam 3 lub 4razy pod rzad a potem sobie odpuszczam. W kwietniu bylam 8razy biegac. Nieduzo wiem zwlaszcza ze zrobie gora 5-6km bo mam za duza nadwage i nie dam rady wiecej. Mam takie zrywy pojde kilka razy pobiegac a potem mi sie odechciewa...:(

Gość gość
Gość 7:43 wiesz brawo dla ciebie ze pomimo to ze masz dziecko znajdujesz czas i wychodzisz biegać. To już jest dużo. Co do mnie, to chodzi o to ze naprawdę wkrecilo mnie 3 lata temu to bieganie, tylko tym żyłam. Schudłam i naprawdę się wyrobiłam. Ale potem grille, i inne takie i waga rośnie. Juz jest źle, zbliżam się do tego co było. Najbardziej boli mnie to że straciłam zapał do biegania, a ono naprawdę dużo mi dało, zmieniło moje życie. Nie wiem jak to obudzić na nowo. Dziś postanowiłam mniej jeść i pije oczyszczająco wodę. Zobaczymy, chce wrócić do tego co było. Bo tęsknię za tym. :( mam nadzieje że biegając co wieczór obudzi się to wszystko na nowo we mnie.

Gość gość
Up

Gość WroclawskaLala
8 48 a dzieki No staram sie ale slabo mi wychodzi. Czasem padam na pysk po calym dniu z wrzeszczacym niemowlakiem. Dzis ide na silownie pobiegac na biezni. Zostaly mi 4 wejscia jeszcze:) Zaloz dres i tez idz. Mozemy sie nawzajem motywowac:) powodzenia Tesknie za czasami gdzie 14km robilam w 1h i 10min Ech...