Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy dam rade z praca i malym dzieckiem

Polecane posty

Gość gość

Musze wrocic do pracy dziecko ma 6msc. Chce sobie znalezc cos na popoludnia bo babcia ktora ewentualnje ma mi pomoc tez pracuje 2-4razy w tyg ale gora do 11 wiec mogla by mi zostac z malym poki tata nie wroci z pracy tak do 18:30 Myslalam i jakiejs dorywczej pracy na weekendy np piatek sobota niedziela na kuchni. W restauracjach zmiany odbywaja sie od 12 czy 14 wiec tak by mi pasowalo Czy dam rade? Czy sie nie zajade?

Gość gość
Musisz nie masz wyjscia

Gość gość
Trudno będzie, ale da się zrobić, tylko nie szukaj pracy przez Kafeterię, bo jakoś to tak wygląda.

Gość gość
Nie szukam przez kafe dzis wyslalam juz 10 cv:)

Gość gość
Poradzisz sobie ;.) Zaraz pewnie zleca sie typowe matki Polki, ktore zrobia ci wyklad, ze dziecko musi byc z mama przez 24/7 bo inaczej bedzie mialo deficyty, a ty jestes wyrodna matka :D U mnie w rodzinie wszystkie kobiety pracowaly i pracuja i to nawet z 2, 3 dzieci. Najwazniejsze to dobra organizacja, a dodatkowe pieniadze zawsze sie przydadza. Poza tym to tez dobre dla matki, ze od czasu do czasu zmieni otoczenie. Pozdrawiam i zycze powodzenia.

Gość gość
Dxieki:)

Gość gość
Tylko kasa i kasa dziecko gdziekolwiek wcisnac. Super

Gość gość
gość dziś Tylko kasa i kasa dziecko gdziekolwiek wcisnac. Super xxxx niom. lepiej na socjalu wisieć albo całe życie na facecie i rodzicach. Nie wszyscy sa takimi nieudacznikami życiowymi jak ty :D:D:D

Gość gość
Mieszkam w Stanach. Tutaj w ogóle nie ma urlopu macierzyńskiego, tylko taki urlop po urodzeniu dziecka. Na dodatek bezpłatny. 6 tygodni po naturalnym porodzie i 8 tygodni po cc. Ja miałam cc, więc 8 tygodni bycia z dzieckiem i co? I do roboty. Poszłam jednak na część etatu, a dziecko w tych godzinach jest z tatą, albo babcią. Jak ktoś nie ma z kim zostawić dziecka no to pozostaje coś jakby żłobek dla takich malutkich dzieci. I da się też tak żyć. Nie jest łatwo, ale nie ma wyjścia.

Gość gość
Inne kobisty maja 3 dzieci i daja rade. Nie panikuj