Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem młoda, wykrztałcona...

Polecane posty

Gość gość

... ładna, znam kilka językuw, wiele lat mieszkałam za granicą. Mój mąż ma być piękny i bogaty, i na mnie pracować, chociaż cenię sobie moją niezależność finansową. Od rodziny należy mi się wszystko, a zwłaszcza pieniądze. Polska to najgorszy kraj na świecie, a Polacy to nieudacznicy, pijacy i brudasy. Jestem nieomylna i mam swoje zdanie na każdy temat. Jeśli któraś, z wypisujących tu z BŁENDAMI bzdury nie zgadza się z moimi poglądami, to jest niewykształconym, wsiowym garkotłukiem, który świata nie widział i pochodzi z polskiej patologii społecznej, którą będzie dalej rozwijać. Należę do elity. NIEDAWNO UMARŁAM, ale mój duch będzie trwał na tym forum na straży moich wartości. Moje piękne ciało złożą do kryształowej trumny, ale nie na długo. Piękny Książę z Zachodu obudzi mnie pocałunkiem i będziemy żyć długo i szczęśliwie. Naszemu dziecku na urodziny kupimy lamborgini, a na osiemnastkę jakiś uniwersytet. Jak rektor będzie do mnie na wywiadówkę przychodził, to się nie wprost nie będzie mógł nachwalić, jakie to moje dziecko mądre.

Gość gość
Prowo wsiowej krowy

Gość gość
Elita się odezwała. Prosiaczek z baru na przedmieściach. Niestety osób wyśmiewanych przez autorkę jest tu sporo, czego dowodem jest wypowiedź Prosiaczka.

Gość gość
Aotorko, tesz tak mam

Gość gość
Jak Ty to pienknie wysłofiłaś! Ja kupiem porsze.

Gość Mało_Stanowczy
Wszystko fajnie, ale autorka powinna zacząć od "Jezdem"...

Gość gość
Czemu nie napisałaś kiedy pogrzeb? I ile kosztuje kryształowa trumna? Rodzice się dołożyli? W co byłaś ubrana? Mam nadzieję, że nie leżysz w Polsce.

Gość gość
bo dobre prowo to też trzeba umieć napisać... :classic_cool:

Gość gość
Już dawno przestałam dyskutować z takimi niedojrzałymi umarlakami społecznymi jak "wykrztałcona" z tekstu autorki albo z prosiaczkami z barów. To jedyna metoda, by poszli sobie z Kafeterii. Niech jakąś sektę założą albo klub. Widzieliście "American psycho"? Gratulacje za dla Autorki za podsumowanie.