Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba mogę zaryzykować?

Polecane posty

Gość gość
Wiadomo, że trzeba być ostrożnym, ale gdybym miała zakładać z góry, że zrobi mi krzywdę to równie dobrze mogłabym nie wychodzić z domu bo w każdej chwili ktoś może zrobić komuś krzywdę. Poza tym tak jak pisałam sprawdziłam sobie tego człowieka, trochę go poznałam na tym spotkaniu i wszystko się zgadza. Nie będę tam też z nim całkiem sama bo będą te dzieci.

Gość gość
Poza tym czy to już nie przesada? Jakieś filmiki, szantażowanie?

Gość gość
on szuka niańki, gosposi i pewnie będziesz musiała jeszcze w nocy zaspokajać jego potrzeby seksualne. uciekaj! :o

Gość Mchy i Porosty
Oczywiście, że możesz zaryzykować. Nie sądzę, by był w tym jakiś haczyk. Coś Wam powiem. Taka osoba jak Ty kiedyś nazywała się służącą. Miała też swój pokój, a tam dzwonek. Pan.Pani miała guzik do tego dzwonka. Jest w Polsce jeszcze cała masa mieszkań, gdzie takie pokoiki "tzw służbówki " się zachowały. Takie służące nie miały swojego życia. Żyły dla swoich pracodawców. To było większe upokorzenie niż nawet prostytucja. Na szczęście rewolucja francuska, a potem idee marksizmu wypleniły tę formę niewolnictwa.

Gość gość
Pojadę tam do niego w najbliższy weekend. Weekendy ma wolne od pracy. Zobaczę jak to wygląda, jego dom, poznam te dzieci i będzie okazja żeby spędzić razem dłuższy czas i się poznać.